LGS bitti

bak işte bizim sözel sözel değildi şöyleydi: Sözel = ULTRA SAYISAL, Sayısal = ERROR
Ben de 2019 da girmiştim feni çok iyi yapmıştım ama matematik zordu.

Evet son derece gereksiz LGS sınavını herkes gibi siz de geride bıraktınız, artık dinlenme vakti. Bolca eğlenin. Üniversite sınavı bittiğinde ben de size katılacağım :D

Çok şükür bitti ama emin olmadığım bazı sorular var. Yine de ortalama durumlara bakarsam iyi bir Anadolu'ya gidebileceğim. Sizde durumlar nasıl?

Usta LGS bitti diye sakın ders çalışmayî bırakma çünkù 9.sınıf zor bir sene olacak ve her an derslerin zayiflayabilir o yuzden tatilde lise konularina başla aksi takdirde dedigim gibi derslerin dé dusebilir her an mesela benim dusmustu lgs bitti diye dersleri salmistim yazin ders calismadim sonuc ortaokulda 85 olan ortalamam lisede 65 lere kadar indi

bana fen bilimleri girdi 2 yanlış
kardeşim ne diyosunuz ya 2 yanlış türkçe 2 yanlış! Bizim Türkçe 14 Yanlış 2 Boş Matematik 19 Boş 1 Yanlış Fen Bilimleri 10 Yanlış 5 Boş İnkılap Tarihi 7 Yanlış 2 Doğru 1 Boş (Bir TEK) İngilizce 5 Doğru 5 Boş (YETİŞTİREMEDİM)

Usta LGS bitti diye sakın ders çalışmayî bırakma çünkù 9.sınıf zor bir sene olacak ve her an derslerin zayiflayabilir o yuzden tatilde lise konularina başla aksi takdirde dedigim gibi derslerin dé dusebilir her an mesela benim dusmustu lgs bitti diye dersleri salmistim yazin ders calismadim sonuc ortaokulda 85 olan ortalamam lisede 65 lere kadar indi
Zor falan değil biz hiçbişey yapamadığımız halde Anadolu Liselerine yerleştik siz direk fen lisesi falan seçin

Türkçe 14 yanlış ciddimisiniz hocam
ciddiyim kardeşim en 2021 yılından bahsediyorum şu an 10. sınıfım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı