En kötü 5y yapardık bilader ne anlatıyon acaba.Bize giren sınav keşke sana da gireydi de göreydin yine böyle konuşabilir miydin acaba
En kötü 5y yapardık bilader ne anlatıyon acaba.Bize giren sınav keşke sana da gireydi de göreydin yine böyle konuşabilir miydin acaba
Kral evrende tek sen LGS girmişsin gibi konuşma. Sınavda kafan çalışmamış Türkçede bile 17 yanlış yapmışsın gelmiş anlatıyon. 2018 girsen kim bilir neler olurdu.Bize giren sınav keşke sana da gireydi de göreydin yine böyle konuşabilir miydin acaba
Seninle giren herkes okula sadece 1 gün gitti heralde.Benimle giren herkesin sonuçları benim belirttiğim rakamlara yakındı.
Aç bakayım LGS 2021 soruları de çözmeye çalış hile yapmadan kaç yanlışın çıktıysa gönder. Bunu yapmazsan hiç konuşma.En kötü 5y yapardık bilader ne anlatıyon acaba.
Bu sınavdan daha kolay ben en kötü 18d yaparım bu zor türkçeyi 17d yaptıysam.,Aç bakayım LGS 2021 soruları de çözmeye çalış hile yapmadan kaç yanlışın çıktıysa gönder. Bunu yapmazsan hiç konuşma.
Hocalar dayak atsın, buna rağmen her gün okula gidelim, bişeyler öğrenmeye çalışalım hocalar bizi sınıfta rezil etsin daha sonra da böyle bir psikolojiyle böyle bir sınava girelim. Siz tabi el bebek gül bebek öğretmenlere sahip olduğunuz için. Siz böyle düşünün. Allah'ım yarabbim ya.Kral evrende tek sen LGS girmişsin gibi konuşma. Sınavda kafan çalışmamış Türkçede bile 17 yanlış yapmışsın gelmiş anlatıyon. 2018 girsen kim bilir neler olurdu.
Seninle giren herkes okula sadece 1 gün gitti heralde.
Sen bizim el bebek olduğumuzu nereden biliyorsunHocalar dayak atsın, buna rağmen her gün okula gidelim, bişeyler öğrenmeye çalışalım hocalar bizi sınıfta rezil etsin daha sonra da böyle bir psikolojiyle böyle bir sınava girelim. Siz tabi el bebek gül bebek öğretmenlere sahip olduğunuz için. Siz böyle düşünün. Allah'ım yarabbim ya.
Hocam kimse öyle bir şey yapamaz şikayet edebilirdiniz ayrıca 2021 LGS'si inanılmaz zor değil yapamamış olabilirsiniz tabii ki elbette gayet normal heyecan , stres gibi şeylerde işin içine girdiğinde de ama 17 yanlış inanılmaz fazla.Benimle dalga geçenler lütfen 2021 LGS Sorularını açsınlar çözsünler. Başka bir şey demiyorum. Benimle dalga geçenlere de hakkımı helal etmiyorum.
Ortamda ses vardı 3 soru yaptım 3'ü doğru.Benimle dalga geçenler lütfen 2021 LGS Sorularını açsınlar çözsünler. Başka bir şey demiyorum. Benimle dalga geçenlere de hakkımı helal etmiyorum.
Türkçe'den 17 yanlış sınavın zorluğuyla açıklanamaz bahane bence bu. Fulleyenler nasıl yapıyor o zaman daha çok çalışsan yapardın.Bize giren sınav keşke sana da gireydi de göreydin yine böyle konuşabilir miydin acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.