Öyle ders çalışma sitesi pek yok hocam. Çoğu kişi internet üzerinden çeşitli derslere başlayıp, kampları izlerken kitap üzerinden ilerliyor.
Sizin durumunuzda eğer ki bütçeniz varsa grafik tablet alarak internetten kitap PDF'leri bulup çalışabilirsiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Hem kaleminiz olur hem de kitap üstünde çalışmaktan pek fark olmaz.
Matematiği yapamamanızın nedeni temelinizin olmaması. 3. sınıfta salmışsınızdır, ileriki senelerde dinlediğinizde anlamadığınızdan "ben yapamıyorum" tarzı söylemlerde bulmuşsunuzdur kendinizi. Oysa aklı yerinde olan her birey matematik yapabilir.
LGS konusuna uzağım, YKS olsa güzel bir program verebilirdim size fakat hem süre az hem de bilgim olmadığından tavsiyem Türkçeye abanın, elinizden geldiğince fen bilgisine de çalışın.
konudan bağımsız olarak: Belki bir abin olarak görürsen beni, okumadan hevesin varsa matematik en önemli derstir. Lise'de düşüneceğim diyorsun fakat 9. sınıf başladığınada matematikten bir şey anlayamazsan daha ilk seneden matematik ortalaman -dolayısıyla karne notun ve lise notun- etkilenmeye başlayacak. Sen daha geçmiş yılların temelini atarken bir bakmışsın 10. sınıfsın. Böyle böyle zaman kaybedeceksin. İstiyorsan şimdi çalışma sen bilirsin ama bir gün matematik lazım olacak. O gün gelmeden sağlam bir çalışmayla istediğin seviyeye gelmek mümkün.
Altta vereceğim videoyu izle, konu hakkında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. LGS sürecinde ve ileriki yıllarda başarılar dilerim.