ilkayakifs
Hectopat
Siz öyle sanın hocam. Meslek liseleri asıl daha çok istikrar ve çalışma isteyen yerlerdir.
Üniversite hedefin yoksa hayır.
Siz öyle sanın hocam. Meslek liseleri asıl daha çok istikrar ve çalışma isteyen yerlerdir.
Meslek lisesine giden birisini yüzde 95 üniversite hayali yoktur.Üniversite hedefin yoksa hayır.
Üstte meslek lisesine git diyen arkadaşa takılma. Ben sayısalcı değilim ama fen lisesine gitmek isterdim çünkü bence lisede önemli olan okulun ortamı. Çalışır eder kendimi sayısalcı yapardım. Etrafında serseriler olmasın.
Meslek lisesine giden birisini yüzde 95 üniversite hayali yoktur.
Ortamı güzel lise derken? Siz liseye ortam için mi gidiyorsunuz yoksa ders görmek için mi?Üste yazdığımı okudunmu bilmem ortamı güzel lise yoksa etrafında çok programlı liseyi önerdim.
Ortamı güzel lise derken? Siz liseye ortam için mi gidiyorsunuz yoksa ders görmek için mi?
Yazılım mühendisi olabilmeniz için sayısalınızın olması gerekir. Ve meslek lisesinde geçireceğiniz 4 yılda sayısal dersler görmezsiniz.Ondan bahsediyorum örnek veriyorum yazılım mühendisi olmak istiyorsan meslek lisesinde staj yaparak daha kolay meslek sahibi olabilirsin üniversite okumasan bile çünkü iş geçmişin var.
Yazılım mühendisi olabilmeniz için sayısalınızın olması gerekir. Ve meslek lisesinde geçireceğiniz 4 yılda sayısal dersler görmezsiniz.
Evet haklısın fakat sırf bir ortamı yok diye de sağlam bir liseden bir meslek lisesine geçmesi çok saçma bir durum.Ortamı seni etkilemicek mi güzel dostum.
O bölüm dersleri YKS'de ne kadar yardımcı olucak acaba?Hocam tanıdığım var meslek lisesi okudu üniversite geçmişi yok ve şu an işte.
Ek olarak meslek lisesinde bölüm dersleri var bunları unutuyorsunuz.
Evet haklısın fakat sırf bir ortamı yok diye de sağlam bir liseden bir meslek lisesine geçmesi çok saçma bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.