LGS çalışma programından sonra kaç puan yapılır?

Ar0m

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 2011'liyim ve sıra bana geldi bunu paylaştığım günden itibaren LGS'de neti en düşük olan dersten en yüksek olan derse kadar 5. sınıftan başlayarak çalışacağım. Her gün 2 saat belki 3 saat olacak. Sizce kaç puan yaparım? Hiçbir şey bilmiyormuş gibi çalışacağım.

Merhaba ben 2011'liyim ve sıra bana geldi bunu paylaştığım günden itibaren LGS'de neti en düşük olan dersten en yüksek olan derse kadar 5. sınıftan başlayarak çalışacağım. Her gün 2 saat belki 3 saat olacak. Sizce kaç puan yaparım? Hiçbir şey bilmiyormuş gibi çalışacağım.

Her gün düzenli bir programa dayalı çalışacaksan eğer konuları iyi anlıyorsan hafızan iyise 400 üstü bile yaparsın.

5. sınıf abartı olur, 7.sınıfın matematiğini gözden geçir, günde 2-3 saat hedefin yüksekse az. Çalışma programını abartı yapma zaten çoğu kişi çalışma programını asar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı