LGS fulledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmen bir aileden geliyor. Büyük ihtimal sınav sürecine erkenden ve yoğun bir şekilde başlamıştır. Yazın da konuları bitirmiştir. Çevremdeki anne ve babası öğretmen çocukların neredeyse hepsi sınav zamanı buna benzer süreçlerden geçiyor. Fen liseleri bunlarla gırla dolu zaten. İki tanesinde okudum, ikisinde de yaygın bir profildi.

Arkadaşın doğru söyleyip söylemediğini sonuç belgesini görmeden bilemeyiz. Bir yargıda bulunmak için erken. Onun tavırlarından rahatsız oluyor olabilirsin ama zan altında bırakma çocuğu.
Hayır efendim. 7. Sınıf yazında bütün konuları anlayarak kendi başına falan bitiremez. Ailesi tek branş neyi anlatıyor? Bildiğin sallıyor her sene LGS'de fulluyor belli.

Öğretmen bir aileden geliyor. Büyük ihtimal sınav sürecine erkenden ve yoğun bir şekilde başlamıştır. Yazın da konuları bitirmiştir. Çevremdeki anne ve babası öğretmen çocukların neredeyse hepsi sınav zamanı buna benzer süreçlerden geçiyor. Fen liseleri bunlarla gırla dolu zaten. İki tanesinde okudum, ikisinde de yaygın bir profildi.

Arkadaşın doğru söyleyip söylemediğini sonuç belgesini görmeden bilemeyiz. Bir yargıda bulunmak için erken. Onun tavırlarından rahatsız oluyor olabilirsin ama zan altında bırakma çocuğu.
Öğretmen çocuğu ve erken başladı diye fulleyecek hali yok, Üstte söylediğim 416 alan arkadaşta öğretmen çocuğuydu ve almadığı özel ders yoktu. LGS basit bir sınav, Ne kadar erken başlasanız da temeliniz de olsa sene ortasında başlayan sıradan bir öğrenci sizi ezip geçebilir.

Hayır efendim. 7. Sınıf yazında bütün konuları anlayarak kendi başına falan bitiremez. Ailesi tek branş neyi anlatıyor? Bildiğin sallıyor her sene LGS'de fulluyor belli.
Bitirebilir. Ailesi anlatacak anlamında demek istememiştim ilk mesajda. Bu tip aileler çocuklarının eğitimi üzerine çok düşüyor. Yaz ayını dershanelerde geçirmiştir muhtemelen. Belki daha da öncesini...

@Rez RAM bana. Arkadaşa ekmek alabilirsiniz. 😁

Gerçekten fullediyseniz tebrik ediyorum.

@Eldrithc Bu öfkenizin sebebi nedir?
Gerçekler. LGS'ye girip girmediği belli değil. Geçen sene fullemiş LGS'yi zaten arkadaş. Her sene fulleme hobisi var herhalde. Ayrıca çok egoist ve bencil bir insan. İnsanları aşağılamayı çok seviyor. Daha sayayim mi?
Bitirebilir. Ailesi anlatacak anlamında demek istememiştim ilk mesajda. Bu tip aileler çocuklarının eğitimi üzerine çok düşüyor. Yaz ayını dershanelerde geçirmiştir muhtemelen. Belki daha da öncesini...
Sanmıyorum dostum. Canlı ders vardı zaten 5-6 da falan. 7 yazında ise 8 konularını tamamen bitiremez yok öyle bir şey. Bir kısmını bitirir evet. Günde 10 saat ders çalıştığını sanmıyorum 7 yazında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı