LGS fulledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmen çocuğu ve erken başladı diye fulleyecek hali yok, Üstte söylediğim 416 alan arkadaşta öğretmen çocuğuydu ve almadığı özel ders yoktu. LGS basit bir sınav, Ne kadar erken başlasanız da temeliniz de olsa sene ortasında başlayan sıradan bir öğrenci sizi ezip geçebilir.
Biliyorum. Yukarıda net aciklayamadim herhalde. Orada bahsettiğim şey eğitimi üzerine çok dusulmesi ve çocuğa bolca imkan verilmesi. Çocuğun kafası da basıyorsa devamını getirir.

@Eldrithc hocam arkadaşın geçen sene açtığı konunun linkini atarsanız biz de inanırız.

Sanmıyorum dostum. Canlı ders vardı zaten 5-6 da falan. 7 yazında ise 8 konularını tamamen bitiremez yok öyle bir şey. Bir kısmını bitirir evet. Günde 10 saat ders çalıştığını sanmıyorum 7 yazında.
Canlı ders zamanı imkanı varsa pekala dershanede geçirebilir o dönemi. Şu an okuduğum okulda pandemiyi dershane ile geçiren çok kişi var.

Konu sahibinin hayranı değilim, onu savunmaya da çalışmıyorum. Sadece her şey sizin sandığınız gibi olmayabilir, buna gostermek istedim. En saglikli yorum sınav sonucu aciklandigi zaman olur.

Canlı ders zamanı imkanı varsa pekala dershanede geçirebilir o dönemi. Şu an okuduğum okulda pandemiyi dershane ile geçiren çok kişi var.

Konu sahibinin hayranı değilim, onu savunmaya da çalışmıyorum. Sadece her şey sizin sandığınız gibi olmayabilir, buna gostermek istedim. En saglikli yorum sınav sonucu aciklandigi zaman olur.
Gene olamaz. 5-6 da falan canlı ders vardı 8. Sınıfa çalışacak değil o sınıfta. 7. Sınıf yazı kalıyor geriye ondada tekrar söylediğim gibi bitiremez. Neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı