LGS için çalışma programı önerisi

Üstte meslek lisesine git diyen arkadaşa takılma. Ben sayısalcı değilim ama fen lisesine gitmek isterdim çünkü bence lisede önemli olan okulun ortamı. Çalışır eder kendimi sayısalcı yapardım. Etrafında serseriler olmasın.

Üstte meslek lisesine git diyen arkadaşa takılma. Ben sayısalcı değilim ama fen lisesine gitmek isterdim çünkü bence lisede önemli olan okulun ortamı. Çalışır eder kendimi sayısalcı yapardım. Etrafında serseriler olmasın.

Üste yazdığımı okudunmu bilmem ortamı güzel lise yoksa etrafında çok programlı liseyi önerdim.

Meslek lisesine giden birisini yüzde 95 üniversite hayali yoktur.

Ondan bahsediyorum örnek veriyorum yazılım mühendisi olmak istiyorsan meslek lisesinde staj yaparak daha kolay meslek sahibi olabilirsin üniversite okumasan bile çünkü iş geçmişin var ve iş biliyorsun.

Ondan bahsediyorum örnek veriyorum yazılım mühendisi olmak istiyorsan meslek lisesinde staj yaparak daha kolay meslek sahibi olabilirsin üniversite okumasan bile çünkü iş geçmişin var.
Yazılım mühendisi olabilmeniz için sayısalınızın olması gerekir. Ve meslek lisesinde geçireceğiniz 4 yılda sayısal dersler görmezsiniz.

Ortamı seni etkilemicek mi güzel dostum.
Evet haklısın fakat sırf bir ortamı yok diye de sağlam bir liseden bir meslek lisesine geçmesi çok saçma bir durum.

Hocam tanıdığım var meslek lisesi okudu üniversite geçmişi yok ve şu an işte.

Ek olarak meslek lisesinde bölüm dersleri var bunları unutuyorsunuz.
O bölüm dersleri YKS'de ne kadar yardımcı olucak acaba?:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı