LGS için çalıştıklarımı unutuyorum

Evet 5.sınıftan beri ne öğrendiysem 1 gün sonra unutuyorum ve ailem buna inanmıyor.
Sağlık sorununuz var gibi geldi bana. Vitamin eksikliği olabilir. Tabii ben doktor değilim o yüzden net bir şey söyleyemem. Ailenizle ciddi bir şekilde bu konuyu konuşun. İkna etmeye çalışın onları ve hastaneye gidin.
 
Unutmak insan beyninin bir parçasıdır, hele günde 10 saat çalışıyorsan. Çözümü tekrardır, iyi uykudur ve gerekli vitamin mineralleri almaktır. Başka bir yolu yoktur tabii biyolojik bir sıkıntın yoksa.

Lise sıfır öneme sahip değil fakat çok da önemli değil bu kadar fazla stres yapma. Baban da sen çalış diye "düşük al o zaman görürüz" diyor korkutmaya çalışıyor, takılanacak bir şey.

Hocam doktora görünmeye ne dersiniz çünkü belli vücudunuzda bir şeyler eksik. Ben günde 10 saat çalışsam il hatta ülke 1.'liğine falan oynardım. Ama siz 130-180 arası alıyorum diyorsunuz.

İyi diyorsunuz ama ailem bana inanmıyor çalışmıyorsun tabii unutursun diyor masturbasyon yüzünden olduğunu düşünüyorum ama 2 ay önce bıraktım hâlâ unutuyorum.
 
Ziya Selçuk'un, çocukları ne duruma düşürdüğünü görüyorsunuz değil mi? Her gün bu konu açılıyor, açılmaya da devam edecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı