LGS için matematikte 18 doğru, 1 yanlış ve boş nasıl?

atestuna1

Hectopat
Sizce yeterli midir? Tam olarak kafamda bir lise yok, sadece bu deneme sınavı sonuçları ile girersem ne olur sizce?

Matematik: 18 doğru, 1 yanlış, 1 boş.
Türkçe: 19 doğru, 1 boş.
İnkilap: 10 doğru.
Din: 8 doğru, 2 yanlış.
İngilizce: 10 doğru.
Fen: 18 doğru, 1 yanlış.

Deneme sınavı sonuçları bunlar.

Sizce yeterli midir? Tam olarak kafamda bir lise yok, sadece bu deneme sınavı sonuçları ile girersem ne olur sizce?

Keşke sizin gibi alsam :( bu arada hedefinizi şimdiden kurun yoksa tercih zamanında çok zorlanabilirsiniz.

Keşke sizin gibi alsam :( bu arada hedefinizi şimdiden kurun yoksa tercih zamanında çok zorlanabilirsiniz.
Hocam çevremde iyi lise yok. İstanbul gibi yerlere de gitmek istemiyorum. Şimdi bu sonuçları hak edecek puan 470-480. Fakat en puanlı lise oturduğum yerde 420. 50-60 puan fazladan yapmış oluyorum ki.

Din full olmalı.

Denemenin yayınını söyleyiniz çünkü her yayının seviyesi farklı kendimden örnek vereyim orta seviye yayının denemesinden 4 yanlış 3 boş yaparken 2020 LGS'den 9 yanlış 8boş yaptım. İyi yayınsa 467 puan arası geliyor. Bu da şehrine göre iyi ya da orta bir lise demek.

Son düzenleme:
Denemenin yayınını söyleyiniz çünkü her yayının seviyesi farklı kendimden örnek vereyim orta seviye yayının denemesinden 7 yanlış 3 boş yaparken 2020 LGS'den 9 yanlış 8boş yaptım. İyi yayınsa 440 puan arasın geliyor. Bu da şehrine göre iyi ya da orta bir lise demek.
Limit yayınlarından olduk. Ve gayet zordu. Sınıfın ortalaması 355'ti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı