LGS için tavsiyeler

Herkese çok teşekkürler.

Bu saatten sonra ders yapmayın, rahat olun, sıkıntı yapmayın kafanızı dağıtacak aktiviteler yapın. Sınavda ise strese gerek yok sakince yapıp çıkın. Başarılar

Teşekkür ederim ben de sizin gibi düşündüm zaten herhangi bir konu eksiğim yok ama hocalarım vs. son 2-3 gün çalışmayı bırakmak daha iyi diyor. Birkaç gün daha çalışacağım mecburen. Çok teşekkür ederim.

Çalışın diyenler olmuş ama bence kesinlikle çalışmamalısın.

Ben de öyle düşünüyorum ama çevremdekiler 6 gün için fazla diyor 2-3 gün bırakacağım. Çok sağ olun

Bir soru yapamayınca hemen panik olma yüksek ihtimalle yeniden dönünce çözersin. Teknolojik aletleri bu aralar tamamen bırak.

Ben de yeterince çalıştığımı düşünüyorum dolayısıyla en korktuğum şey panik olmak bu duruma düşmezsem umarım iyi geçer. Çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yanınıza su, peçete muhakkak alın. Suyu sıraya sakın koymayın. Dökülürse ve kağıt ıslanırsa sınav geçersiz olur.
Peçete önerisi çok mantıklı geldi birinden duymamıştım mutlaka alacağım.Çok teşekkürler.
2 gün daha ders çalış sonra sal son 4 gün beynini dinlendir. Ama benim gibi LGS'ye 1 gün kala 6 saat bilgisayarda oyun oynama :D.
Açıkçası bilgisayar oynamayı düşünüyordum neden oynamamamı söylediniz?

Biz girmeden önce bütün gün valorant oynamıştık iyi gelmişti güzelinden rank kasmıştık, fakat aklımıza hiç lgsden önce oynayalım diye anlaşmadık yeterince çalıştığımızı anladık ve rahat kafayla oynadık hepimiz iyi bir yer de kazandık.

Son günlerdesin beyinini dinlendir rahatla sınavdan önceki gün stres yaptım ben tek gece uyuyamamıştım ama inan stres yapmaya değmiyor 2 sene önce girdim ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı