LGS için tavsiyeler

Matematik diyor da herkes matematiği pratiğin varsa halledebilirsin önemli olan Türkçe. Türkçe 2 sınavdır belirleyici ders bu sene de Türkçeyi iyi yapan çok kişi geçti. Bol kitap oku istersen çok soru çözme ama her gün istikrarlı olarak sorularını çöz.

Halletme olayı falan yok. Eskiden matematiğim çok iyiydi hep 1. olurdum uzaktan eğitim bitti 8 oldum LGS matematikte doğru hatırlıyorsam 5 doğru 7 yanlış yaptım. Türkçede her zaman yüksek netlerim oldu, matematik mahvetti. Türkçe için konuları bilsen ve paragraf çözmeyi öğrensen yetiyor fakat matematikte bol bol soru çözmeden toslayıp kalıyorsun. Dediğim şeyler kişilerin anlama, düşünme yeteneğine göre değişir.

Halletme olayı falan yok. Eskiden matematiğim çok iyiydi hep 1. olurdum uzaktan eğitim bitti 8 oldum LGS matematikte doğru hatırlıyorsam 5 doğru 7 yanlış yaptım. Türkçede her zaman yüksek netlerim oldu, matematik mahvetti. Türkçe için konuları bilsen ve paragraf çözmeyi öğrensen yetiyor fakat matematikte bol bol soru çözmeden toslayıp kalıyorsun. Dediğim şeyler kişilerin anlama, düşünme yeteneğine göre değişir.
Sana göre doğru olan şey bu bir şey diyemem.

Hocam istikrarlı bir şekilde çalışmanız en önemli koşul.Sıkılacaksınız,bunalacaksınız ama devam edin.Simdiden başarılar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı