LGS için tavsiyeleriniz

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Gaz basıncını anlıyorum konuyu yapıyorum ama yeni nesil sorularda 10 sorudan 8 ini doğru yapıyorum. 100 defa çözüm videoları dinledim. Ama hala yanlışım çıkabiliyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ailemin de baskısı var üzerimde biraz garip hissediyorum. Şu günlerde hevesim kalmadı soru çözmeye. Çalışma sorularına başlıyorum bir gayret 2-3 soru çözdükten sonra bunlar çok kolay deyip kapatıyorum niyeyse :)

Kafam karıştı denemeleri çözdüğümde korkutucu geliyor yapamazsam diye ama örnek soruları ve çalışma sorularını çözdüğümde böyle sınav mı olur yav deyip kapatıyorum.
Benim de denemelerde yanlışım çıkıyor. Şehirlerde ise,mesela bugün çözdüğüm, 2 yanlışım çıktı sadece. Denemeler her türlü daha zor oluyor denemelere göre 2-3 net daha ekleyebiliriz.

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Gaz basıncını anlıyorum konuyu yapıyorum ama yeni nesil sorularda 10 sorudan 8 ini doğru yapıyorum. 100 defa çözüm videoları dinledim. Ama hala yanlışım çıkabiliyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Benim de denemelerde yanlışım çıkıyor. Şehirlerde ise,mesela bugün çözdüğüm, 2 yanlışım çıktı sadece. Denemeler her türlü daha zor oluyor denemelere göre 2-3 net daha ekleyebiliriz.
Ben denemelerde 78 79 net yapıyorum ona göre de 80-82 civarı yaparsam acayip mükemmel olur benim için.

Ben de Türkçe'de batıyorum ama sayısalım iyi istediğim lise 457 puanla aldı geçen sene, 2019 LGS'yi çözdüm 470'li puanlar aldım ama nedense denemeleri LGS'den daha zor yapıyorlar 450-460 zor alıyorum denemelerden. Öyle olunca bir korku oluyor.

Öncellikle kendine inan ben yapacağım de.
Aga be. O profil fotoğrafı ne anılar canlandırdı bende.

Bence soru çözmek yerine bol kitap okuyup konu anlatımı dinleyin. Soru çözümlerini denemelerde test edin ve eksiklerinizde soru çözün. Veya nasıl anlıyorsanız öyle çalışmanızı öneririm. Sabah erken saatlerde çalışınca daha iyi oluyor ama :)

Önerim ne biliyor musun? Teknolojik aletleri bırak. Sınava az kalmasına rağmen burada konu açmanız çok saçma. Ben geçen sene girdim, ve biz çok çalışmıştık. Şimdi size bakıyorum daha şansılısınız, 4 aydır evdesiniz, 1.dönem konuları var sadece. Yani bu fırsatı değerlendirmek için lütfen bu aletleri bırakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı