LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam bilgisayar çok iyi değil Valorant oynuyorum MTA ara sıra Minecraft şimdi bir arkadaşım item hesap alacak 20 TL'ye GTA 5 20-30 FPS GTA 5 oynuycağım alabilirse.

Niye sordunuz hocam @Ağabey38
Merak ettim hocam ya.

Merak ettim hocam ya.
tamam.

Giriş yerleri belli oldu hocam sınava 11 gün var hayırlısı ile bakalım @Ağabey38

Hocam Geri kalan günlerde ne yapayım son 5 gün kala genel deneme çözcem lgs saattinde kalkıp şuan matematik kampından 2-3 video kaldı onları yapıyorum ve fen branş denemesi ve paragraf yapıyorum.

Son düzenleme:
tamam.

Giriş yerleri belli oldu hocam sınava 11 gün var hayırlısı ile bakalım @Ağabey38

Hocam Geri kalan günlerde ne yapayım son 5 gün kala genel deneme çözcem lgs saattinde kalkıp şuan matematik kampından 2-3 video kaldı onları yapıyorum ve fen branş denemesi ve paragraf yapıyorum.
Hocam bugün deneme çöz sonra bırak daha uğraşmana gerek yok. Sen emek verdin rabbim boşa çıkarmaz. 😀

Sen bilirsin hocam duam seninle inşallah.

Şöyle yapacağım çıkmış soruların çözümünü izliyceğim eğer unutmazsam unutmam ama sonra birkaç tane full ünite tekrar paragraf ve fen branş denemesi matematik çözer miyim bilmiyorum çözümlerini izlerim, inşallah 400 puan üstü yaparım hocam bir de LGS'de yapamadığımı boş bırakayım mi hoca şey dedi LGS'den önce 5-6 gün önce LGS saatinde kalkıp deneme çözün beyniniz alışır dedi kaç gün kala yapayım ben.

Denemelerdeki sorular LGS formatında olmayabilir. Alışılmışın dışında sorular olduğundan netlerinizde düşme gördünüz belki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı