LGS matematik nasıl yapılır?

Kanka yeni nesil cozerken bir kismini oku anladiysan devam et oyle oyle git bir de konuyu anladigindan emin ol sonra soru coz.

Kazanım/Orta/Yeni nesil böyle çözebilirsin.

Buna inan LGS denemeleri cidden LGS'den cok daha zor ondan moralini bozma stres yapma.

Paragraftan 40-50 çözmen lazım.
Hocam biliyorum stres yapmak istemiyorum ama stres oluyorum olmuyor paragraf zaten bir kitap vardı ince 11 test o bitmişti sonra güçlendiren ankara var 320 sayfa 270'deyim paragrafım iyi ama matematiği halletsem fen'dede ezber yaparak yapıyorum ama matematik çok sıkıntı.

Hocam biliyorum stres yapmak istemiyorum ama stres oluyorum olmuyor paragraf zaten bir kitap vardı ince 11 test o bitmişti sonra güçlendiren ankara var 320 sayfa 270'deyim paragrafım iyi ama matematiği halletsem fen'dede ezber yaparak yapıyorum ama matematik çok sıkıntı.
Hocam şimdiye kadar hangi konuları izledin

Türkçede ben az önce deneme çözdüm 15 doğru 5 yanlış senin tr kaç normal deneme paragraftan bahsetmiyorum

Tr bir kere girdim aralıkta 12-8 o zaman çok az çözüyordum kafam eserse.

Okul açıldığı günden beri izliyorum bütün konuları attıklarını.

@Ağabey38
Dikkatli izlediğine emin misin hocam netlerde belirgin bi artış yok yarın deneme çöz aması yok yarın deneme çöz süren 155 dk (sayısal sözel birlikte) deneme sonucunu bekliyorum .

Dikkatli izlediğine emin misin hocam netlerde belirgin bir artış yok yarın deneme çöz aması yok yarın deneme çöz süren 155 dk (sayısal sözel birlikte) deneme sonucunu bekliyorum.

Hocam çözmesem ben evdekine alışamadım Türkçe bitiyor arkadan süreyi durdurup cevap anahtarına bakıyorum okulda herhalde bu hafta deneme varmış Türkiye geneli dikkatli izliyorum hocam anladım bu son izlediğim soruları.

Hocam çözmesem ben evdekine alışamadım Türkçe bitiyor arkadan süreyi durdurup cevap anahtarına bakıyorum okulda herhalde bu hafta deneme varmış Türkiye geneli dikkatli izliyorum hocam anladım bu son izlediğim soruları.
Cevap anahtarını yırt başka yere koy

Matematikten korkuyorum ben düşük yapacağım diye olmazsa.

Nitelik yayınları nasıldır hocam ?

Kitap önerisi yapacakmısınız yukarıda yazmıştım.

@Ağabey38

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı