LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam okuldakiler konu anlatımları yapıyorum testler denemeler olmuyor ben baktım internetten zor çözenler LGS de kolay sorularda zorlanıyor diyor.

@Ağabey38
Ama hocam sen kolay sorularda zorlanıyorsun sıkıntı bu zor çözmen gerek bahaneye gerek yok hayat senin hayatın deneme sonucunu bekliyorum .

Ama hocam sen kolay sorularda zorlanıyorsun sıkıntı bu zor çözmen gerek bahaneye gerek yok hayat senin hayatın deneme sonucunu bekliyorum.

Kötü yapacağım gibi geliyor yine ama kızacaksınız bana yine neyse hocam çözerim yarın.

@Ağabey38

Hız yayınlarımı her neyse Bana göre hangisi iyi içinde kolay orta zor ?

@Ağabey38

Çok da zor olmasın karışık olsun kazanım soruları falan kolay orta olan zor falan

Kötü yapacağım gibi geliyor yine ama kızacaksınız bana yine neyse hocam çözerim yarın.

@Ağabey38

@Ağabey38
Hocam dediklerimden al çözdükçe göreceksin

@Ağabey38

@Ağabey38

Çok da zor olmasın karışık olsun kazanım soruları falan kolay orta olan zor falan
Aşırı zor değil zaten orta düzey

Ama yeni nesilleri zorlayıcı

Başlangıç Seviye Konu Anlatımlı-Özetli Tavsiye Soru Bankaları
Nartest -Tane Tane Matematik böyle birsey buldum
Hocam bizzat ben çözdüm ve sana söylüyorum bunlar orta seviye zor istersen mozaik falan

Hocam bizzat ben çözdüm ve sana söylüyorum bunlar orta seviye zor istersen mozaik falan
Hız nar arı mozaik fenomen

Hız nar arı mozaik fenomen
Çözdün yani benim dediğimi güçlendiren bitcek diye paragraf 8 A aldim fenomen paragraf o halde sende çözdüğün Nartest -Tane Tane Matematik alırım sende etkisi olmuş gibi

Hocam bana nartest tane tane link atabilirmisiniz bulamadımda linki kaybettim birde partikül var matematik Tonguç Akademi 8. Sınıf Partikül Matematik Lgs Yeni Nesil Soru Bankası Fiyatı - Trendyol nasıl bu

@Ağabey38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı