LGS matematik nasıl yapılır?

İyi günler hocam ne yazık ki matematikte ve Fen'de çok fazla zorlandım ve sorular gerçeken zordu zar zor yaptı neredeyse bir soruya 10 dakika harcadım çok zor du o sonuçlar'da idare eder çok boşum var yapamadım emin olmadım bende işaretlemedim hesapladım puanı sonuç.

Eki Görüntüle 2486605

Hocam moralimi bozdu matematik o 10 doğruyuda zar zor yaptım sorularda herhalde onlarda biraz kolay'dı yoksa yine kaçamağım yoktu 3-4 doğru anca 😓 @Ağabey38

@Ağabey38
@333365

Baktığım kadarıyla yanlışın yok fena değil biraz daha çalışmalısın.
Hocam o matematik ve feni yaparken ağladım gerçekten beynim ağrıyor sorular çok zorladı.

Boş sayısı olduğundan yanlış az.

Hocam bir fikrim var öyle yapsam olurmu? @Ağabey38

Ben denemeyi böyle hepsini yapınca stres falan oluyorum mesela bir gün türkçe bir gün matematik gibi branş denemesi gibi yapsam zaten sayısal için 2 kitap var elimde ? @Ağabey38

@Ağabey38

Son düzenleme:
@333365

Hocam o matematik ve feni yaparken ağladım gerçekten beynim ağrıyor sorular çok zorladı.

Boş sayısı olduğundan yanlış az.

Hocam bir fikrim var öyle yapsam olurmu? @Ağabey38

Ben denemeyi böyle hepsini yapınca stres falan oluyorum mesela bir gün türkçe bir gün matematik gibi branş denemesi gibi yapsam zaten sayısal için 2 kitap var elimde ? @Ağabey38

@Ağabey38
Olmaz maalesef ama sayısalda sonuç ne söyle bakalım.

Olmaz maalesef ama sayısalda sonuç ne söyle bakalım.
söyledik'Ya hocam sizde çok unutuyorsunuz galiba.

Sizde tamam biraz daha çalışmalısın dediniz.

hocam ben biraz daha konu ağırlıklı gitmek istiyorum izlediğim kanallar her ünite için uzun videolar paylaşmış konu tekrarı fen için mesela.

@Ağabey38

Son düzenleme:
söyledik'Ya hocam sizde çok unutuyorsunuz galiba.

Sizde tamam biraz daha çalışmalısın dediniz.

hocam ben biraz daha konu ağırlıklı gitmek istiyorum izlediğim kanallar her ünite için uzun videolar paylaşmış konu tekrarı fen için mesela.

@Ağabey38
😅 haklısın hocam yoğunluktan dolayı kafa gidiyor. Kusura bakma.

Olabilir ama soru sayısını çok azaltma.
40 yeterli matematik çözmeyim diyorum zaten kampta hoca ile ve ödevlerini yapıyorum.

Hocam merhabalar 2,3 gün boyunca bir projem vardı onunla uğraştım ve ders yapmadım ve artık ders yapasım gelmiyor ne yapmam gerek birde bir video gördüm çoğu kişi zihnin dinlenmesi için lgs ye 15 gün kala 10 gün 5 gün kala falan bırakıyorlarmış videodaki kişide siz bırakmayın 1 gün kala bile çalışın diyo doğrumu @Ağabey38

@Ağabey38

Son düzenleme:
40 yeterli matematik çözmeyim diyorum zaten kampta hoca ile ve ödevlerini yapıyorum.

Hocam merhabalar 2,3 gün boyunca bir projem vardı onunla uğraştım ve ders yapmadım ve artık ders yapasım gelmiyor ne yapmam gerek birde bir video gördüm çoğu kişi zihnin dinlenmesi için lgs ye 15 gün kala 10 gün 5 gün kala falan bırakıyorlarmış videodaki kişide siz bırakmayın 1 gün kala bile çalışın diyo doğrumu @Ağabey38

@Ağabey38
Son 2 gün bırak hocam ama çalışmaya devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı