crexy.ee
Decipat
Son 1.5 ay bıraktım çünkü artık elden bir şeyin gelmediğini anladım şimdi liseyi önemsiyorum.
Eee ne yapacaksın OBP tahmini kaç gelir?
Son 1.5 ay bıraktım çünkü artık elden bir şeyin gelmediğini anladım şimdi liseyi önemsiyorum.
90 Anadolu lisesiEee ne yapacaksın OBP tahmini kaç gelir?
90 Anadolu lisesi.
Oha yüksekmiş inşallah bende iyi bir Anadolu lisesine giderim.
Gider miyim iyi bir Anadolu lisesine sence babam şey diyor o senin çalışmama bağlı meslek lisesine bile gidip tıp kazanan var ama ben Anadolu gitceğim inşallah iyi bir Anadolu lisesine giderim.
Hocam OBP ile liseler nasıl alıyor diyelim Ahmet 88 OBP gitceği okul 93 OBP ama evine çok yakın örnek misali bu OBP ile liseler nasıl alıyor bilgi verir misiniz @Ağabey38
pek arkadaşım yok var ama benim gibi sessiz sakin.Baban haklı dostum pes etme hayallerinin peşinden git ama sana önerim artık bırak lisede halledip güzel Anadolu'ya geçersin en kötü senaryoda şimdi git arkadaşlarınla eğlen bende böyle yapıyorum.
Baban haklı dostum pes etme hayallerinin peşinden git ama sana önerim artık bırak lisede halledip güzel Anadolu'ya geçersin en kötü senaryoda şimdi git arkadaşlarınla eğlen bende böyle yapıyorum.
Bilgisayar oyunu oynuyor musun oynuyorsan Discord verebilir misin?
Oha yüksekmiş inşallah bende iyi bir Anadolu lisesine giderim.
Gider miyim iyi bir Anadolu lisesine sence babam şey diyor o senin çalışmama bağlı meslek lisesine bile gidip tıp kazanan var ama ben Anadolu gitceğim inşallah iyi bir Anadolu lisesine giderim.
Hocam OBP ile liseler nasıl alıyor diyelim Ahmet 88 OBP gitceği okul 93 OBP ama evine çok yakın örnek misali bu OBP ile liseler nasıl alıyor bilgi verir misiniz @Ağabey38
Şu an oynamıyorum yazında pek meşgul olacağım için daha sonra başlamayı düşünüyorum ayrıca Discord erişim engeli yediği için kullanmıyorum.
Doğru söylüyorsunuz 6.sınıftayken pek bilmiyordum obp işini falan 9'a geçince obp daha yüksek tutcam.Hocam babamın hep dediği bir şey var (kendisi fen lisesinde öğretmen) hangi liseye gittiğin fark etmez önemli olan çalışmak babamın öğrencilerinden 500. olan da çıktı 300000. olan da çıktı kötü bir Anadolu lisesine giden biri babamdan özel ders alıyordu çocuğun LGS puanı 350 gibi bir şeydi galiba ama o çocuk üniversite sınavında derece yaptı... Eğer o istediğiniz okula gidemezseniz canınız sağ olsun ama şu da var o okula gidip te bitti gitti diye bir şey yok şu anki çalıştığının belki 3 katını çalışırsın belki 4 katını çalışırsın.
Hocam ne tür oyunlar oynamayı seviyorsun?Good bye DPI kullanabilirsiniz. Güvenli.
Doğru söylüyorsunuz 6.sınıftayken pek bilmiyordum obp işini falan 9'a geçince obp daha yüksek tutcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.