- Makaleler
- 1
İnkilap ile temel matematiğin ne alakası var?Ayrıca lisede öğretilen temel matematik bilgisi olmadan nasıl mühendis olmayı düşünüyorsun.
Eki Görüntüle 400527
İnkilap ile temel matematiğin ne alakası var?Ayrıca lisede öğretilen temel matematik bilgisi olmadan nasıl mühendis olmayı düşünüyorsun.
Eki Görüntüle 400527
Yüzde 3 içine girersin inş.Benim matematik çok kötü geçti.Arkadaşlar kontrol ettik ve:
Türkçe 19D-1Y
Din K. 9D-1Y
İng. 10D-0Y
İnk.T. 10D-0Y
Fen B. 19D-1Y
Mat. 18D-2Y
Yüzde kaçlık dilime girerim sizce?
Teşekkür ederim.MEB'in yayınladığı cevaplara göre doğru cevap C. Ben, siz dahil çok az insan doğru yaptı bu soruyu. Sizi tebrik ediyorum.
Kitapçık değişince cevap değişmiyor. A,B,C ve D'nin konumları tüm kitapçıklarda aynı ve evet, cevap A (MEB'e göre).
Elbette artacak.
Düşünmenize gerek bile yok, çok iyi bir yere girersiniz tebrikler.
Şu anda hesaplayamazsınız. Genele göre kaçlık dilimdesiniz öyle hesaplanıyor.
Sağol, fendeki yanlışım doğruymuş, 86 doğrum var şimdi, hesaplamada geçen seneye göre 0.10 gösteriyor. Bu kadar değişir mı acaba bu sene?Yüzde 3 içine girersin inş.Benim matematik çok kötü geçti.
Benim de 86 doğru var. 3 matematik boşu ve 1 fen yanlışı. Umarım %0'lık dilimin içinde kalabiliriz.Sağol, fendeki yanlışım doğruymuş, 86 doğrum var şimdi, hesaplamada geçen seneye göre 0.10 gösteriyor. Bu kadar değişir mı acaba bu sene?
Pek oynama olmayabilir.Sağol, fendeki yanlışım doğruymuş, 86 doğrum var şimdi, hesaplamada geçen seneye göre 0.10 gösteriyor. Bu kadar değişir mı acaba bu sene?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.