LGS netlerim iyi mi?

Nasıl arttıracağım matematiği tam bu jetler kesin değil kendime deneme yapacağım.

Nasıl arttıracağım acaba?

Hocam ben 480 aldım ve matematiğim hep iyiydi zaten. Matematik iyi olunca diğerlerine de abanınca azıcık hemen hallettim. Ama bu işte çalışmak lazım. Bana sorarsanız 8. sınıf tekrar olsam diye her gün evde 2 saat çalışmaya özen gösterirdim. Hep okulda etütte çalışıp evde çalışmazdım. Siz de bence her gün kendinizi bu tatilde sadece 2 saat çalışmanıza zorlayın. 50 matematik 50 fen 50 Türkçe diye gidiyordum. Bence günde 100-150 soru çözerseniz net bir şekilde 450 ve üstü yaparsınız. Hatta benim liseme de gelirsiniz. Sadece çalışmanız lazım. Bu işin sırrı çalışmak.

Hocam ben 480 aldım ve matematiğim hep iyiydi zaten. Matematik iyi olunca diğerlerine de abanınca azıcık hemen hallettim. Ama bu işte çalışmak lazım. Bana sorarsanız 8. sınıf tekrar olsam diye her gün evde 2 saat çalışmaya özen gösterirdim. Hep okulda etütte çalışıp evde çalışmazdım. Siz de bence her gün kendinizi bu tatilde sadece 2 saat çalışmanıza zorlayın. 50 matematik 50 fen 50 Türkçe diye gidiyordum. Bence günde 100-150 soru çözerseniz net bir şekilde 450 ve üstü yaparsınız. Hatta benim liseme de gelirsiniz. Sadece çalışmanız lazım. Bu işin sırrı çalışmak.

Nerede okuyosun acaba?

Türkçeyi fulleyemezsen bile sözel dersleri fullemen lazım. Fen berbat en az 15 net yapman lazım fenden hatta 17. onun dışında idare eder moral bozmak gibi olmasın.

Eyvallah reis.

Türkçeyi fulleyemezsen bile sözel dersleri fullemen lazım. Fen berbat en az 15 net yapman lazım fenden hatta 17. onun dışında idare eder moral bozmak gibi olmasın.

Yarın kendime deneme yapacağım o zaman tekrar yazarım.

Şu anda matematikten 8 net,
Fenden 13 net,
Türkçe'den 15 net,
İnkılaptan 7.33 net,
İngilizce'den 10 net,
Dinden 8 net yapabiliyorum. Tekrar kendime deneme yapıp deneyeceğim. Daha 5 ay var, iyi mi netlerim?

380-390 puan gibi bir şey yapıyor onunla %10'luk dilime giremeyebilirsin din inkılap ingilizcede en az 8, 66-9 net yapmaya çalış ve Türkçe feni yükselt fenden en az 15-16 Türkçe'den 17-18 yapmaya çalış.

Şu haliyle hiç fena değil.
Matematik 15.
Fen 15.
Yaparsan ki kalan zamanda mümkün 430 puan alırsın.

Dosya Ekleri

• lgs sonuçi.jpg
    lgs sonuçi.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Geri
Yukarı