LGS öğrencisiyim hangi taktiklere programları uygulamalıyım?

Fen lisesi ögrencisi olarak sana tavsiyem matematigi ciddi anlamda halletmen matemetik hallolunca güzel puanlar geliyor. Taktik maktik yok ders çalısman orta üst seviye sorular çözmen gerek bence çok kitap okuyorsun bu arada 200-300 de yeterli BENCE o kadar kitap okuman gereksiz zaman kaybı.

En zor denilen yıl değil mi?
Matematik 0'dan başladım diyerleri yeterli tavsiyen için teşekkür ederim YouTube'dan dinlediğin kanal vb var mı?
Ben Türkçe 16 doğru 2 yanlış , Fen 19 doğru 1 boş , Matematik 15 doğru 5 boş yaptım diğerleri tamdı. Dersi dinlemek yetiyor gerçekten. Youtube'dan dinlediğim kanal Tunç Kurt sadece konu anlatımı için. O da galiba ortaokul için bir şey anlatmıyor.

Fen lisesi ögrencisi olarak sana tavsiyem matematigi ciddi anlamda halletmen matemetik hallolunca güzel puanlar geliyor. Taktik maktik yok ders çalısman orta üst seviye sorular çözmen gerek bence çok kitap okuyorsun bu arada 200-300 de yeterli bence o kadar kitap okuman gereksiz zaman kaybı.

Ayrıca yukarıdaki arkadaştan gördüm ben fazlasıyla hazırdım son 2 hafta kitap yüzü açmıyordum kafam bulanmasın diye PC'de açmıyordum sosyal etkinikler spora falan gitmiştim stres olarak da iyi oluyor rahat bir kafayla giriyorsun sınava.

Fen lisesi ögrencisi olarak sana tavsiyem matematigi ciddi anlamda halletmen matemetik hallolunca güzel puanlar geliyor. Taktik maktik yok ders çalısman orta üst seviye sorular çözmen gerek bence çok kitap okuyorsun bu arada 200-300 de yeterli BENCE o kadar kitap okuman gereksiz zaman kaybı.

Kitap okumayı bırakmamı söylüyorlar tavsiyene uymayı deneyeceğim ama tarih kitabı okumadan da duramıyorum.

Ben Türkçe 16 doğru 2 yanlış, Fen 19 doğru 1 boş, Matematik 15 doğru 5 boş yaptım diğerleri tamdı. Dersi dinlemek yetiyor gerçekten. YouTube'dan dinlediğim kanal Tunç Kurt sadece konu anlatımı için. O da galiba ortaokul için bir şey anlatmıyor.

Güzel yapmışsın cidden benim netlerimde sana yakın hata aynı tek matematiğim biraz düşük

Çok kitap okuyorsun bu kadar kasma. Günde 50 sayfa okusan yeter de artar. Ayrıca her gün 30 soru paragraf ve 30 soru dil bilgisi çözersen iyi olur. Sayısal kısımda ise konuları öğrendikten sonra bol bol alıştırma ve soru çözerek çoğu soru tarzını öğrenmek gerekiyor. Her gün düzenli olarak toplam 150 - 200 soru arası çözersen yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı