Allah aşkına kaç tane lise gördünüz hayatınız boyunca? Isı gücü hergelelik olan adam yüzde ikilik dilime mi girecek mesela?Hiçbir şey yapma yakınındaki liseye alırlar.
O seviye kalktı denilebilir artık liselerin değeri kalmadı bir kaç lise hariç.
Allah aşkına kaç tane lise gördünüz hayatınız boyunca? Isı gücü hergelelik olan adam yüzde ikilik dilime mi girecek mesela?Hiçbir şey yapma yakınındaki liseye alırlar.
O seviye kalktı denilebilir artık liselerin değeri kalmadı bir kaç lise hariç.
Öncelikle günaydın, umarım herkes istediği sonuçlarla güne mutlu bir başlangıç yapmıştır.
Kendim için konuşmak gerekirse, Türkçeyi zor yaptı o mahmut denilen adam. Şimdi sürünüyoruz. Puan fena değil ama yüzdelik dilim feci. İstediğim liselerden birine yerleşemeyeceğim.
469 - %1, 10.
Ben de hiç çalışmadım ve puanım 447. çalışmadım diyerek kendinizi avutmayın arkadaşlar.
@aykut_uçyiyenoğlu Hocam sanki 400-430 arası yığılma var gibi. Ben 425 yaptım %5, 91 ile. Bir arkadaşım 422 yapmış %6, 54 ile. Keza siz %8, 16 ile 410 yapmışsınız. Puan olarak aradaki fark hiçbir şey ama sıralama olarak çok fark var.
@aykut_uçyiyenoğlu hocam sanki 400-430 arası yığılma var gibi. Ben 425 yaptım %5, 91 ile. Bir arkadaşım 422 yapmış %6, 54 ile. Keza siz %8, 16 ile 410 yapmışsınız. Puan olarak aradaki fark hiçbir şey ama sıralama olarak çok fark var.
Demek ki hedefini çok yüksek tutmuşsun %1,10 yapmışsın daha ne olsun? Sayısal bir okul istiyorsan Yaşar Acar Fen Lisesi öneririm.Öncelikle günaydın, umarım herkes istediği sonuçlarla güne mutlu bir başlangıç yapmıştır.
Kendim için konuşmak gerekirse, Türkçeyi zor yaptı o Mahmut denilen adam. Şimdi sürünüyoruz. Puan fena değil ama yüzdelik dilim feci. İstediğim liselerden birine yerleşemeyeceğim..
469 - %1,10
Kanka Türkçe, Matematik ve Fenin kat sayısı daha fazla niye bu kadar şaşırdın ki? Sen 5 yanlış ingilizce yapmışsındır o 5 yanlış matematik yapmıştır, şöyle söyleyeyim 5 matematik yanlışının puanıyla 5 Türkçe yanlışın puanı bile çok farklı oluyor.Hocam Şehit ilhan varank vardı aklımda 2.2 . Benle aynı neti yapıp nasıl yüzde 1 fark atıyor şaşırıyorum. Yüzde 1 fark biraz fazla değil mi sizce de?
Siz nereyi önerirsiniz?
@@333365
Yüzdelik dilim açıklanan bir şey değil ki? Öğrenciler tercih yaptıktan sonra ortaya çıkan bir sayı. Bu senenin taban puanları tercihler bitince ortaya çıkacak mesela.MEB okulların yüzdelik dilimlerini açıkladı diye bir haber gördüm bilginiz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.