Arkadaşlar, LGS'ye 3 gün kaldı. Çok stresliyim ve düşük alacağım icin korkuyorum.
Arkadaşlar, LGS'ye 3 gün kaldı. Çok stresliyim ve düşük alacağım icin korkuyorum.
Hocam sizce lgs abartildigi kadar önemli bir sınavmiBende de 2. kez YKS stresi var.![]()
Değil. Liseye geçtiğinde özellikle 12.sınıfta yksnin ne kadar önemli olduğunu, lgsnin yksnin yanında bir hiç olduğunu göreceksin.Hocam sizce lgs abartildigi kadar önemli bir sınavmi
Bence değil önemli olan YKS sınavı eğer gittiğin lise süper falan değilse tamamen boş bir mekan lise bana göre.Hocam sizce lgs abartildigi kadar önemli bir sınavmi
Vurdum duymaz psikolojisiyle girersen rahat çözeceğini düşünüyorum. Şöyle düşün;Arkadaşlar, LGS'ye 3 gün kaldı. Çok stresliyim ve düşük alacağım icin korkuyorum.
HaklısınızDeğil. Liseye geçtiğinde özellikle 12.sınıfta yksnin ne kadar önemli olduğunu, lgsnin yksnin yanında bir hiç olduğunu göreceksin.
GirmiyorumDeneme sınavlarında kaç alıyosun ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.