LGS zamanı Windows 8.1 geçilmeli mi?

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, seneye LGS'ye gireceğim ve bilgisayarıma bir sorun olur diye Windows 8.1'e geçmiyorum. Bilgisayardan derslerime çalışıyorum ve herkes bu bilgisayar sistemi için Windows 8.1 Single Language kur diyorlar. Yanlış mı düşünüyorum, sorunsuz geçilebilir mi? Yükselt seçeneği ile yükseltmeyi planlıyorum. Gerçekten bilgisayarıma bir sorun olur, geri çalıştıramayız diye ve LGS korkusundan yükseltemiyorum. Eğer yükseltme sırasında hiçbir sorunun yaşanmayacağını söylerseniz geçeceğim.

Lazım olursa sistem: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 Series Ekran Kartı, 4 GB Ram, DirectX 11, Windows 7.

Merhaba, seneye LGS'ye gireceğim ve bilgisayarıma bir sorun olur diye Windows 8.1'e geçmiyorum. Bilgisayardan derslerime çalışıyorum ve herkes bu bilgisayar sistemi için Windows 8.1 Single Language kur diyorlar. Yanlış mı düşünüyorum, sorunsuz geçilebilir mi? Yükselt seçeneği ile yükseltmeyi planlıyorum. Gerçekten bilgisayarıma bir sorun olur, geri çalıştıramayız diye ve LGS korkusundan yükseltemiyorum. Eğer yükseltme sırasında hiçbir sorunun yaşanmayacağını söylerseniz geçeceğim.

Lazım olursa sistem: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 series ekran kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, Windows 7.

Daha 3 gün önce arkadaşıma Windows 8.1 kurduk sorun olmadı. Flash bellek ile yaptık biz. Sorun olacağını düşünmüyorum. Ama karar sizin kesinlikle sorun çıkmaz diyemem.

Bildiğim kadarıyla bir ISO dosyasını USB belleğe atarsanız, sürümde bir sorun yaşarsanız BIOS ekranından yeni ISO'yu kurabiliyorsunuz. Ben böyle biliyorum, yanlışım varsa düzeltsin diğer arkadaşlar.

Lazım olursa sistem: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 series ekran kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, Windows 7.

HDD kullanıyorsunuz büyük ihtimal. HDD ile Windows 10 yavaş oluyor.8.1 geçseniz daha iyi olur.

USB olmadan yapacağım.

Rehberlere bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı