LGS'den 360 aldım diye azar işitiyorum

Hatalı. Ben 4. Sınıftayken çalışıyordum, arkadaşlarım eğlenceye gidiyordu aileleriyle ben o an çalışıyordum milletin yanında.
Boşverin hocam, büyükleri olarak gerçekleri söyleyince hep kaçmaya çalışıyorlar. 3 yaş büyüğüm konu sahibinden ben de geçtim o yollardan, bi pişmanlığımız var ki öneri yapıyoruz. Daha insanlar yatmayı öneriyor. 20XX nesili olarak şanssız bi kesimiz, eğer bir zanaati olmayıp da, akademik başarısı üst seviye olmayanların sıkıntı çekeceğini halen fark edemiyorlar.
 
Boş verin hocam, büyükleri olarak gerçekleri söyleyince hep kaçmaya çalışıyorlar. 3 yaş büyüğüm konu sahibinden ben de geçtim o yollardan, bir pişmanlığımız var ki öneri yapıyoruz. Daha insanlar yatmayı öneriyor. 20xx nesili olarak şanssız bir kesimiz, eğer bir zanaati olmayıp da, akademik başarısı üst seviye olmayanların sıkıntı çekeceğini halen fark edemiyorlar.

Hocam ben 2 yıl çalışam avukat olabilirim değil mi?
 
Sizin aileye beyin lazım.

Hocam dediğim gibi biraz yaşlı kesim kalıyorlar 60 yaşında babam 50 yaşında annem 26 yaşında abim olunca ve abimde matematik öğretmeni annemle onlar 2'si bir arada babam arada beni desteklemeye çalışa bile bir şey olmuyor.

Annenin bir şey bildiği yok, bu yüzden önemsemenin de bir anlamı yok.
keşke dediğin kadar kolay olsa
 
Boş verin hocam, büyükleri olarak gerçekleri söyleyince hep kaçmaya çalışıyorlar. 3 yaş büyüğüm konu sahibinden ben de geçtim o yollardan, bir pişmanlığımız var ki öneri yapıyoruz. Daha insanlar yatmayı öneriyor. 20XX nesili olarak şanssız bir kesimiz, eğer bir zanaati olmayıp da, akademik başarısı üst seviye olmayanların sıkıntı çekeceğini halen fark edemiyorlar.

Lütfen bu yaşlı kitlenin saçma sapan tavsiyelerinden uzak durun. Adam sanki aşırı büyük bir kişi, mahalle ağalığından başka yeteneği yok. Vaktinde büyük iş adamlarıyla konuşarak onlardan tavsiye aldım. Gerçektende 20xx nesili çok şanssız. Bütün hayatınız dağıldı neredeyse, virüsler falan filan.
 
Hocam ben 2 yıl çalışam avukat olabilirim değil mi?
Tamamen kapasitene ve çalışmadan aldığın verime kalmış bu durum ama oldu ki avukat olamadın? Ne yapacaksın? Benim senle aramda çok fark yok ama ben her yerde bir şey arıyorum. Ankara Amatör'de top oynuyorum, dizilere konuk oyuncu olarak gidiyorum, PS kafe süpürüyorum daha 18'ime girmedim.
Sistem şöyle; sen gidiyorsun üniversiteni bitiriyorsun, adam sana tecrüben var mı? sorusunu yöneltiyor, nereden tecrübeleneceğim? İmkan var mı? Yok. O yüzden dediğim gibi bir çok daldan yürüyün.
 
Öncelikle merhaba çok çalışkan bir öğrenciydim ve zekiydim denemelerimde 430-450 arası alıyordum ama matematikte okuma hatalarımdan dolayı 360 aldım ve dayak yiyip "sen benim hayal kırıklığımsın" anne ben adam mı öldürdüm diyorum "adam öldürmenle aynı kefeye koyuyorum bu yaptığını" diyor ve psikolojim bozuldu iyi şeyler düşenemiyorum çevremdekiler 250 alıyor 280 alıyor 330 alıyor ben hata yapmama rağmen 360 alıyorum ve bunlar oluyor hocam. Ne yapmam lazım? Psikolojim alt üst oldu.
Klasik Türk ailesi.
 

Geri
Yukarı