LGS'den 480 puan yapabilir miyim?

Geçen sene girdim ben. Fazla stres yapma. Anında geçiyor zaman. 480 puan için ise, matematik kesinlikle 17-18 aşağısı düşürme. Net olarak en az 15 falan olsun. Diğer dersleri yükselt. Ben 5 mi 6 mı ne matematik neti yaptım. Ama fen ve Türkçe 17 civarı net olduğu için iyi bir lisedeyim. İnkılap, İngilizce ve din fulle. Ve dediğim gibi stres yapma. "Ne ara bitti lan?" olmuştum ben sınavdan çıkınca. Dünyanın sonu değil. Baskı yapanları görmezden gelmeye çalış. Ayrıca puana değil yüzdelik dilime bakıyor olay. Ben 399 aldım ama %7'lik dilimdeydim.
Benin hedefim en az %7.9 dilim yapmak, denemelerde en iyi 410, ortalama 390 gibi yapıyorum. Yan %5 ile %9 arası. Hiç çalışmadım ama matematik hariç süper yapıyorum, çalışmam lazım :D.

Ben sizi anladım, ee seneye LGS'ye gireceksin hazır mısın?

Ali rıza özderici Anadolu lisesi rasim kayrak 10-C 27593 numaralı öğrenci. Sınıfı üçüncü kat koridor sonu öğretmen merdiveni çıkışının yanında müdür odasının solunda kalıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Ali rıza özderici Anadolu lisesi rasim kayrak 10-C 27593 numaralı öğrenci. Sınıfı üçüncü kat koridor sonu öğretmen merdiveni çıkışının yanında müdür odasının solunda kalıyor. Umarım anlayabilmişimdir.
Ankara Cumhuriyet Fen lisesi 10-B 2. kat ilk sol.

Aynı sınava girdiğimiz iddia ederken sınavın 1 sene olduğunu söylemen komikti. Zaman algını düzenlemelisin.
Mübalağa anlamlı sözlere dikkat etmelisin. 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı MEB yayıncılık sayfa 314 M harfi altında mübalağa: Anlatımda bir şeyi olduğundan fazla veya az gösterme sanatıdır.

Benin hedefim en az %7.9 dilim yapmak, denemelerde en iyi 410, ortalama 390 gibi yapıyorum. Yan %5 ile %9 arası. Hiç çalışmadım ama matematik hariç süper yapıyorum, çalışmam lazım :D.
400 üzerine çıkabiliyorsan iyi. Bu senenin soruları kolay olacak gibi. O yüzden daha çok çalış. 1 yanlış bile çok gerilere atacaktır seni. Bol bol deneme çöz bu zamanlarda. Ama test çözer gibi değil. Ciddi bir şekilde gerçekten deneme çözer gibi. Zaman sınırı koy kendine. Yapamadığın sorulara mutlaka bak ve öğren. Yayınlanıyor mu bilmiyorum ama örnek soruları çöz. İyice öğren soru tarzlarını. Ben 380 civarı yapıyordum 1-2 defa hariç hiç 400 üzerine çıkamadım. Ama 399 yaptım sınavda. Ve geçen sene 443 ile alan bir lisedeyim şu an. O yüzden yüzdelik dilim önemli. Puanlar artar muhtemelen bu sene. İyi çalışmalar.

Mübalağa anlamlı sözlere dikkat etmelisin. 10. sınıf Türk dili ve edebiyatı MEB yayıncılık sayfa 314 m harfi altında mübalağa: Anlatımda bir şeyi olduğundan fazla veya az gösterme sanatıdır.

Gayet hoş bir abartma idi. Kesinlikle bir insan bunu siz belirtmeden anlayabilir. Teşekkür ediyorum bana yüksek iliminizden bir tutam verdiğiniz için. Şüphe götürmeksizin.

Gayet hoş bir abartma idi. Kesinlikle bir insan bunu siz belirtmeden anlayabilir. Teşekkür ediyorum bana yüksek iliminizden bir tutam verdiğiniz için. Şüphe götürmeksizin.
Yazı dilinde mimik olmadığı için anlaşılmamış olabilir. Rica ederim, ilmimin yüceliği konusunda yanılıyorsunuz. Her zaman sizden iyi bilen birisi olur ben de kendimi böyle geliştiriyorum, hatta yanılmayayım diye kitabı açtım ve baktım belki yanlış hatırlıyorumdur diye. Size de bunu uygulamanızı tavsiye ederim iyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı