420 olsa bile yeter istediğim okul Konya TOKİ lisesi.
Bilemiyorum ama zor çok çalışmanız lazım.
420 olsa bile yeter istediğim okul Konya TOKİ lisesi.
Çalışarak.Matematiği arttırmak gerektiğini söylüyorsunuz okey ama nasıl artırabilirm
Matematiği arttırmak gerektiğini söylüyorsunuz okey ama nasıl artırabilirm.
İstediğim okul Konya TOKİ lisesi 420 minimum %6 dilim falan yazılımcı olmak istiyorum bunları göz önünde tutarak yanıt verirseniz benim için daha iyi olur.
Madem bu liseyi istiyordun neden çalışmaya şimdi başladın 2-3 ay önce sıkı çalışmaya başlasan kolayca kazanabilirdin dedikleri gibi imkansız değil ama çok zor.
İngilizce Türkçe fen ınkilap din onları artırabilirim asıl sorun matematiği nasıl artırabilirim?
Peki günde kaç soru ve kaç deneme çözmeliyimTürkçeyi paragraf çözerek ara dersleri tekrar yaparak matematiği konuları dinleyip anladıktan sonra kolaydan zora sonra yeni nesil sorular çözmek 1 ay içinde başarılar.
Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. LGS'de 320-350 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. (bu ortalama net rakamlarından fazla yapamıyorum örneğin: 14 doğru Max 16 doğru mesela):
Türkçe 14 doğru 4 yanlış 2 boş.
İnkılap 8 doğru 2 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış.
Matematik 4 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu netlerle neredeyse imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.