İşte yarın din ve inkılap tarihi sınavlarım var, onlar bitince kendime güzel bir çekidüzen verip günde 1-2 saat tekrar yapmayı/deneme çözmeyi vb. Planlıyorum.
Sonra sonra dersen o sonra gelmeyebilir...
1-2 saat yetersiz.
İşte yarın din ve inkılap tarihi sınavlarım var, onlar bitince kendime güzel bir çekidüzen verip günde 1-2 saat tekrar yapmayı/deneme çözmeyi vb. Planlıyorum.
Kaç saat yapmalıyım?Sonra sonra dersen o sonra gelmeyebilir...
1-2 saat yetersiz.
Kaç saat yapmalıyım?
Anladım, teşekkürler.Bilmiyorum
Ama ben LGS zamanı son 5 ayda 4 saat calısmıştım
Hiç test cözmeyen biriydiniz sanırım 4 saat çalıstırmak 1 hafta sonra sıkılıpta bırakırsınız.
Açıkçası 2 saatle basla ama her hafta/her gün artır
Mesela 2 saat çalış bunu hafta boyunca alıştır sonra artır
Sonrada her gün artırmaya çalış direk 4 saat 5 saat çalısınca 1 haftadan fazla dayanamıyorsunuz aynı seyleri bende yaşadım.
Günde 16 saat çalışacak vaktim yok, kurstan saat 5'te çıkıyorum.%80 Zekayla alakalı. Yeterince zekiysen eğer günde 16 saat civarında çalışıp 400 ve üzeri bir puan alabilirsin.
%80 zekayla alakalı. Yeterince zekiysen eğer günde 16 saat civarında çalışıp 400 ve üzeri bir puan alabilirsin.
TYT-AYT ile karıştırdınız galiba.%80 Zekayla alakalı. Yeterince zekiysen eğer günde 16 saat civarında çalışıp 400 ve üzeri bir puan alabilirsin.
Sıfır çalışma ile de yapılabiliyor. Şayet okul süresi boyunca kendim en fazla 30 test, en fazla da 15 deneme çözmeme rağmen 1.33'lük dilime girdim.Hayır, 350-400 falan yapamazsınız. 320-330 falan anca alabilirsiniz. Sene başından beri (hatta Mayıs'tan beri çalışıyorum) daha yeni yeni 400 üstünde sabit tutmaya başladım.
Günde 8-10 saat çalışırım diyorsanız 350 belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.