LGS'ye 2 hafta kaldı

Sınava sakin girin yapabildiğinizi yapın. Tabii sakin olabilmek için de olabildiğince takmamak lazım bu sınavı. Ne de olsa en kötü lisede okusanız bile çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Ayrıca ek olarak bir şey söyleyeyim, sene boyunca LGS'ye çalışın sonra lisede rahat rahat okursunuz, fazla da çalışmanıza gerek kalmaz gibi söylemlerin hiçbiri doğru değil. Emin olun lise sizi daha çok zorlayacak. Başka bir sorunuz varsa geçen sene LGS'ye giren biri olarak yardımcı olmak isterim.
 
Ayrıca ek olarak bir şey söyleyeyim, sene boyunca LGS'ye çalışın sonra lisede rahat rahat okursunuz, fazla da çalışmanıza gerek kalmaz gibi söylemlerin hiçbiri doğru değil. Emin olun lise sizi daha çok zorlayacak.
Bu neydi şimdi hocam? Çocukları neden strese sokuyorsun ki? Gayet rahat olacaklar, istifinizi bozmayın sakin olun.
 
Bu neydi şimdi hocam? Çocukları neden strese sokuyorsun ki? Gayet rahat olacaklar, istifinizi bozmayın sakin olun.

Yazdıklarımda bir hata olduğunu düşünmüyorum. İlk önerim de zaten sakın olmaları. Yazdığım tek şey bana ve etrafımdaki kişilere yıl boyunca söylenen bir yalan sadece. Doğrusunu yazmak istedim ama strese sokmak amacıyla değil sadece bilmeye hakları olduğunu düşündüğüm için. Tabii iyi bir liseden bir yerlere gelmek daha kolay lakin yine de bu lise döneminin kısmen bile olsa rahat geçeceği anlamına gelmiyor.
 
Vay be LGS üzerinden 3 yıl geçmiş. Şaka maka aşırı kolay sınavdı. Boş yere heyecan yapıp yanlış kodlama yapmıştım. Benim yaptığım hatayı yapmayın. Sınav denemelerden bile kolay olacak inan bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı