LGS'ye 7 gün kaldı ve hiç çalışmadım

Sanayiye de adam lazım değil mi ?. Lise olmazsa orada da kendini geliştirip iyi bir usta olabilirsin, benim çok kişi gördüm iyi paralar kazanan ama önceliğin okumak olması daha iyi olur.

Son düzenleme:
Evet ama bazıları bunu anlamıyor.

Anlamasına senden benden iyi anlıyordur da insan bazen başaramadığını anlayınca kendi seçimini kabul ettirmek için doğruyu değiştirmeye çalışıyor.
Çocuk zaten kötü bir liseye gidecek ya da gidiyordur, şimdi buna iyi liseye gitseydin keşke dememiz sadece onun moralini bozmaktan başka bir şeye yaramayacak.
O da moralini bozmamak için 'kötü lise ile iyi lise arasında fark yok yea' diyor.
Hiç şahin ile Mercedes bir mi? Değil.

İnsanın hayatı gittiği lise ile başlar.
İyi lise: İyi üniversite, iyi eğitim.

Kötü lise: Sıkıntılı tipler, kötü eğitim, kötü hayat.

Çarpım tablosu matematik için önemli değil, OBP iyiyse o şekilde yerleş.

İyi bir lisede ortalama bir öğrenci olmaktansa kötü bir lisede en iyisi ol, hem okul birinciliği kontenjanından istediğin üniversitede istediğin bölüme rahatça girersin.

Yanıma otur kopyalaşalım(!) nasıl olsa ben bu zamana kadar boşuna 78-80 doğru için çalıştım.
Çarpım tablosu bilmemek ve en iyilik?

Baba parası yiyenler baba parası yemeye devam etmiş, çoğunluk vakıfta. Çalışan adam her yere gider, para zekanın alternatifi değil.

Yanıma otur kopyalaşalım(!) nasıl olsa ben bu zamana kadar boşuna 78-80 doğru için çalıştım.

Çarpım tablosu bilmemek ve en iyilik?

Matematik ezber değildir, bu dediğimi lise matematikte daha iyi anlarsın.

Baba parası yiyenler baba parası yemeye devam etmiş, çoğunluk vakıfta. Çalışan adam her yere gider, para zekanın alternatifi değil.

Robert kolejine para veren herkes giremiyor umarım farkındasındır.

Çalışan adamın giremeyeceği üniversite değil hiçbirisi, kimse bu adamın lisesi güzel diye üniversiteye almaz.

Bu liseyi bitirecek zeka seviyesindeki adam istediğine girebilir linke bakarsanız oxforda girenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…