LGS'ye bir gün kaldı

Ben çok çalışamadım. Düşük puan almak eğitim hayatını çok etkiler mi?
Asıl önemli sınav üniversite sınavı zaten LGS Türkiye'de 1 yıl hazırlıkla fullenebilecek tek sınavdır. Hiç etkisi olmaz demiyorum çünkü güzel bir lise güzel bir üniversitenin hazırlayıcısıdır. Ama hayatınızın sonu da değil.
 
Bitse de kurtulsam. Bıktım artık. Muhtemelen yüksek alacağım (450 civarı) ama çok fazla hayattan bir beklentim kalmadı. Fakir olduğum sürece Kabataş Erkek'te okusam ne fark eder okumasam da. Tek amacım bıçaklanma riskim azalsın. Göçmenlerden ayrılabildiğim kadar ayrılmak istiyorum.
 
Ben çok çalışamadım. Düşük puan almak eğitim hayatını çok etkiler mi?

Sen yine calismissin benim kadar dusuk almazsin diye dusunuyorum. Ben hiç calismadim 200 puan civari bir şey aldim. Gelen lise de zaten sen dusun. Sonra aciga gectim, her şey iyi gidiyor.
 
Annemlere anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor işte. Neymiş git yazılımcı ol meslek lisesine git falan. Yaşadığım yerdeki meslek lisesine adamlar kelebek bıçak getiriyor.

Affedersin de annen o bilgiyi Sinan Engin'in gür saçlarından mı aldı? Meslek lisesinden çıkma birisini kimse yazılımcı yapmaz. İyi bir üniversite bitirmen lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı