LGS'ye bir gün kaldı

Size tavsiyem, heyecandan ziyade içinizde belli miktarda kaygı olsun. Yönetebildiğiniz kaygı bu tür sınavlardaki en büyük hazineniz oluyor emin olun. Şimdiden hepinize başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun 🫶🏻

Bu yaşam enerjisi.
 
Çok da önemli değil bu LGS eğer ki ortaokul puanın iyiyse. Gidersin OBP ile alan bir liseye yine iyi şekilde geçer. Kötüyse ve LGS den de düşük aldıysan hiç okuma zaten yapamazsın lisede bir şey. Gerçekler acıdır.
 
Gençler size bir abi tavsiyesi vereyim soruları ezverlediğinizi düşünüp sorulae okumamazlık yapmayın bu hatam yüzünden 2 matematik sorusu kaybettim istediğim okulu kaçırdım soruları düzgün okuyun.
 
İstediğim lise OBP ile alıyordu OBP'mi yükselttim sınava 2 hafta kala LGS ile almaya başladı şuan 350-360 civarı alıyorum tek isteğim o liseye girmek.
 
Vallahi sizi bilmemde bizimki aşırı zordu zamanında, sonraki senede çocuklar hoplaya zıplaya çıkıyorlardı. Bu nasıl adalet bilmiyorum, bir matematik sorusunu ünivestiye hazırlanan bir tanıdığıma sordum 15dk boyunca soruyu çözmek için uğraştı.
adalet aynı kanka okullar puanla almıyorki yüzdelik dilimle alıyor iyi olan zoruda yapar kolayıda yapar burda kötü olan ikisinide kötü yapar iyi forumlar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı