LGS'ye son 19 gün

İyi akşamlar. Bildiğiniz gibi 5 Haziran 2022 pazar 09.30 tarihinde milyonlarca öğrencinin hayallerine kavuşacağı liselere geçiş sınavı (LGS) yapılacak ve çok fazla bir vaktimiz kalmadı. 19 gün sonra hayallerimizin peşine düşeceğiz. Kimimiz üzülecek kimimiz sevinecek. Peki siz hazır mısınız? Nasıl hissediyorsunuz heyecanlı mısınız?

Salla gitsin ben gireli yıllar oldu çalışmadığıma 1gr pişman değilim.
 
Ben buranın 2. lisesine giderim 375 puan ile alıyor şu an güncel olarak ama diğer arkadaşlara Allah kolaylık versin eğer köyde iseniz muhtemelen bütün tarla ve hayvan işlerini aileniz "zaten sen okumayacaksın" diyerek sizi zorla çalıştırır ama ondan sonra düzelirler ha bir de klasik teknoloji yasağı.

Yok öyle değil, ben 428 alıp ilçede fen lisesinden sonra hemen gelen "nitelikli" Anadolu lisesine girdim, annem fen istiyordu ama gelmedi, yazımı iyi geçiremedim böylece, okula gidince öğretmenler çok övdüler liseyi ama boş. Öğretmenlerinin büyük kısmı sıkıntılı. Üstüne üstlük yasaklamalar gelmeye başladı, arkadaşlarla öğlearası yemek yemeye gitmek bile cezaevinden kaçar gibi arkadan atlayarak yaptığımız bir şey haline geldi. Ayrıca bazı hocaların sözlüleri verme kıstasları çok rahatsız edici ve liseden soğutuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı