Lian Li Lancool II Mesh incelemesi

Fanlar iyiymiş baya. Ne zaman beğendiğim bir kasa olsa radyatör desteği 360mm olmuyor. Sessiz kasa bulmak çok zor.
Aslında 360mm çok elzem değil. 240/280 şuanda piyasasındaki çoğu işlemciye yetiyor. Hangi işlemciyi düşünüyorsunuz ki?

Bu arada hayırlı olsun SepuLtura esset.

Fanlar iyiymiş baya. Ne zaman beğendiğim bir kasa olsa radyatör desteği 360mm olmuyor. Sessiz kasa bulmak çok zor.
Radyatör desteği 360 var hocam. Eğer sistemde HDD yoksa pull push bile yapablirsin. HDD kızağını sök, 11 santimetre kalınlıkta boşluk vardı sanırım. Sabah etiket atarım mezura ile ölçüp.

Ön tarafı kötü mü? Nasıl yani?
Hocam belirttim bu detayı.
Bu arada Aerocool'a göre malzeme kalitesi farkı varmı cidden. Bi' tokluk hissiyatı var mı yani
Çok fazla var. Oyuncak kasadan gerçek kasaya geçmişim gibi.

Hocam belki biraz alakasız ama, pull push ne gibi avantajlar sağlıyor?
Hiç sıvı soğutmaya düşkün olmadığım için avantajlarını bilmiyorum pek. Ama katkısı olduğunu söyleyenler var.

Minik kasalar yok mu? Masada kullanmak için bu çok büyük.

Var. Lian Li O11 Dynamic, aynı markanın küçük kasalarından. Daha küçük kasa önerisi için farklı konu açabilirsin.

Tek vida işi mi sıkıntı? O ise bana pek sorun gelmedi
O fan filtresine ne olmuş ya.

Normalde o fan filtresi kasanın içinde ancak hava akışını bozuyor içerideyken. Öne koydum 9 derece fark etti.

Hayır. Bahsettiğim kısım kablolama başlığında.

Hocam belki biraz alakasız ama, pull push ne gibi avantajlar sağlıyor?
Sıvı soğutmanın çalışma mantığı radyatör sıvıyı soğutur sıvı işlemciyi, diyelim 360MM soğutma var ve pull push yaptınız, mantıken 6 tane 120MM fan mı daha iyi soğutur bir radyatörü yoksa 3 tane 120MM mi? Mantık bu yani. Sıvı ne kadar soğursa işlemci de o kadar soğur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…