Lian Li Lancool II Mesh incelemesi

Aslında 360mm çok elzem değil. 240/280 şuanda piyasasındaki çoğu işlemciye yetiyor. Hangi işlemciyi düşünüyorsunuz ki?

Bu arada hayırlı olsun SepuLtura esset.
5800X düşünüyorum hocam. Bir arkadaş TH240 Snow ile 65 derecelerde tutmayı başarmış. Ben PF360 ile daha az düşünüyorum. Almışken 360mm almak istiyorum. Zaten upgrade edeceğim başka işlemci yok. En güçlü oyun işlemcilerinden biri. 5900X fiyatı ateş pahası.
Radyatör desteği 360 var hocam. Eğer sistemde HDD yoksa pull push bile yapablirsin. HDD kızağını sök, 11 santimetre kalınlıkta boşluk vardı sanırım. Sabah etiket atarım mezura ile ölçüp.
Ön tarafta olunca ön tarafta olan fanların işlevi kalmıyor diye okumuştum. 6 fan radyatörü soğutuyor diye, öyle istemiyorum ben. Üst tarafta olsun istiyorum. Sırf bu isteğim olduğu için bazen Aorus Liquid 240mm, H100i Elite Capellix falan düşünüyorum. Bu kasanın incelemelerinde çok sesli olduğundan bahsetmişler, sadece tam yükte sesli galiba. P400A gibi.

1300 RPM nasıl sesli olabilir ki? Sanırım siz ses konusunda biraz hassassınız. Ben Molex ile bağlı 1300 RPM'lik 8 fan kullanıyordum, hiçbir ses sorunu yoktu.

1300 RPM nasıl sesli olabilir ki? Sanırım siz ses konusunda biraz hassassınız. Ben Molex ile bağlı 1300 RPM'lik 8 fan kullanıyordum, hiçbir ses sorunu yoktu.
Gereğinden fazla hassasım hocam evet. Muhtemelen P500A ya da başka yeni çıkan kasalara bakacağım galiba. Ortalama hava akışı ve sessizliği en iyi hava akışı ve orta sese tercih ederim. Sessizlik yoksa em1rrr left the game.

Yükte çoğu şey sessiz. i9 11900K gibi işlemce kullanmadığın sürece %100'de çalışmaz zaten. Kaldı ki 5800X'e sıvı soğutmaya gerek yok. Ben olsam güzel bir hava soğutma alırdım. Hem daha da ucuza geliyor.
Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu alıp rahatıma bakardım.

O hava soğutma fiyatını hak etmiyor. SE-207 ondan daha iyiydi ve SE-207 600 TL idi. Ama bu 900 TL.

Sessiz kasa istiyorsanız 500DX bakabilirsiniz. Sesizlik uyumu için Bequiet! soğutucu bakabilirsiniz fakat bu aralar fiyatı tuzlu.
O hava soğutma fiyatını hak etmiyor.
Sessizlik istediğini bleirttiği için önerdim zaten. Aynı şekilde 500DX'de 1100TL olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…