Lian Li Lancool II Mesh incelemesi

Evet. Performance modelinde kullanılan fanlar hem 14 cm, hem de CFM ve mm H2O değeri çok daha iyi. ARGB modelindeki fanlar 12 cm 49 CFM ama mm H2O bilgisi yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanal muazzam detaylı bir inceleme yayınlamış RGB model ile ilgili.
Kasadan kontrolcu cikmadi ve onde ki 3 fanin 3 pinli girisleri bosta kaldi. Bu onde ki fanlari direk anakarta mi bagliyoruz??

Son düzenleme:
Corsair 4000d airflow ile bu kasa arasında kaldım, ama videoları izleyince lancool için olumsuz düşüncelerim biraz geçti gibi, 2 kasa için tercih edip yarın sipariş vereceğim. Siz bayadır kullandığınızı düşünerekten lancoolu önerirmisiniz? Şu an mevcut kasam msi mag 100r,illaki aralarında fark olacaktır bu kasadan lancoola geçmek için ama benim için önemli olan hava sirkülasyonu. Msi da oyunlarda kasa çok ısınıyor, ezgos ve üst fanlara el değmiyor sıcak hava atılıyor ama rahatsız edici bir sıcaklık var. Td500 'de inceledim bugün vatanda ama ısınamadım. Son karar için destek bekliyorum

Bu önerdiğiniz boyutları biraz büyük lancoola göre, benimde alan kısıtlı. Büyük alan olsaydı 5000d bakacaktım. Lancool için 850 tl sıfır olarak buldum.

Bu önerdiğiniz boyutları biraz büyük Lancool'a göre, benim de alan kısıtlı. Büyük alan olsaydı 5000D bakacaktım. Lancool için 850 TL sıfır olarak buldum.
Alınabilir.

Biraz eski bir konu üzerinden soracağım ancak aynı kasadan satın aldım. Öndeki üç fan için anakartımda yeterli fan girişi yok. Siz hangi fan çoklayıcıyı kullanıyorsunuz? Şu an molexe bağlılar ve tam yükte bana fazla sesli geldiler. 3 pinli bu fanları yük altında yüksek devirde, masaüstünde düşük devirde çalıştırma imkanı var mıdır?

Anakartımda 4 adet SYS FAN portu olduğu için çoklayıcı ihtiyacım olmadı. 3 SYS FAN portuna 3 fanı tek tek bağladım.

Anakartımda 4 adet SYS FAN portu olduğu için çoklayıcı ihtiyacım olmadı. 3 SYS FAN portuna 3 fanı tek tek bağladım.
Peki dediğim şekilde kontrol edebiliyor musunuz 3 pinli bu fanları? Yük altında girince sistem çalışsınlar tam performans ile sorun değil ancak standart kullanımda düşük devirde çalışmalarını tercih ederim.

BIOS üzerinden fan profili yapabiliyorsunuz. Anakartınızın yazılımı üzerinden de kontrol edebilmek mümkün.

BIOS üzerinden fan profili yapabiliyorsunuz. Anakartınızın yazılımı üzerinden de kontrol edebilmek mümkün.
Teşekkür ederim cevaplar için. DC ya da PWM seçebiliyorum bios üzerinden. 3 pin olmasına rağmen pwm seçip profil oluşturmama da izin veriyor. Bu fanlar için dc mi seçmek gerekir, bir fark oluşturur mu son olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…