Linea 1.3'ten Clio 0.9'a geçmek mantıklı mı?

Göktürk21

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Linea 1.3 Multijet var. Araba gidişi iyi ama şehir içi kullanıyorum genelde kısa mesafe kullanıyorum çok nadir uzun yol yaparım. Linea dizel bir araba kısa mesafede kurum yapıyor. Surekli temizletmek de bir dünya işci parası. Bakımları benzinliye gore de pahalı. Dizel benzin fiyatı da aynı. Benzinli Clio 0.9'a geçmek mantıklı mıdır sizce benim için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani mantıklı denilebilir. Şehir içi devir yüksek gezersen hemen kurum bağlamaz bağlarsa da açık bir yolda 3000 devir sabit sıkıştırarak 3-5 dakikada kurumları temizlersin.

Arkadaşlar bende Linea 1.3 Multijet var. Araba gidişi iyi ama şehir içi kullanıyorum genelde kısa mesafe kullanıyorum çok nadir uzun yol yaparım. Linea dizel bir araba kısa mesafede kurum yapıyor. Surekli temizletmek de bir dünya işci parası. Bakımları benzinliye gore de pahalı. Dizel benzin fiyatı da aynı. Benzinli Clio 0.9'a geçmek mantıklı mıdır sizce benim için?
İstanbul gibi büyük şehirde durk kalk trafikte 7-8 litre benzin yakarsın. Onun haricinde lineadan sonra mutsuz edecek pek bir yeri yok. Hacim olarak zaten ne ile karşılaşacağını biliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı