Linux dağıtım önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teknik olarak Gentoo'nun ve Arch'ın çocuğu gibi aslında.

CachyOS uğraştırmıyor. Ben 4060 almasaydım CachyOS kullanmaya devam ederdim. Tüm paketleri otomatik en güncel sürümünü yüklüyor. Üstüne Steam ve tarayıcıların çoğu performans yapılandırmasına sahip. Bu sayede daha iyi kullanılabiliyorlar.

Hocam bu daha "Modlanmış" tarzı dağıtımlarda olan her şeyi uğraştığımızda Debian, Arch gibi saf dağıtımlarda yapabiliyoruz sanırsam. Öyleyse hiç gerek yok öyle dağıtımlarda.

Hocam bu daha "Modlanmış" tarzı dağıtımlarda olan her şeyi uğraştığımızda Debian, Arch gibi saf dağıtımlarda yapabiliyoruz sanırsam. Öyleyse hiç gerek yok öyle dağıtımlarda.
Sadece Arch'a kurulabiliyor. Bi' de CachyOS'i dediğim gibi tüm istediğim uygulamaları terminalden tek bir kod ile yükleyebiliyorum.

Sadece Arch'a kurulabiliyor. Bi'de CachyOS'i dediğim gibi tüm istediğim uygulamaları terminalden tek bir kod ile yükleyebiliyorum.

Linux'ta terminal ile yapabileceklerimizin sınırı yok zaten :D.

Linux Mint öneririm.

Linux Mint benim ilk dağıtımımdı. Kullandıktan sonra başka dağıtımlara geçtim. Ayrıca konu kapandı gibi bir şey. Arch'a geçtim. Ben yazınca yeni adamlar zırt pırt geliyor sürekli :D. Kapatamıyor muyuz yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı