Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca Windows 10'da (ve 11'de) Linux ile alakalı tonlarca ayar ve özellik olduğunu biliyor muydun?
GNU/Linux dağıtımlarının pazar payının büyümesinden korktukları için "Windows'un içinde de Linux var, işinizi halledebilirsiniz." ayağına koydukları özelliklerden bahsediyorsun sanırım? WSL de GNU/Linux'u bitirmek için atılmış bir adım. Ayrıca WSL2'nin sanal makine olduğunu söyleyeyim. Native çalışmıyor yani.

GNU/Linux dağıtımlarının pazar payının büyümesinden korktukları için "Windows'un içinde de Linux var, işinizi halledebilirsiniz." ayağına koydukları özelliklerden bahsediyorsun sanırım? WSL de GNU/Linux'u bitirmek için atılmış bir adım. Ayrıca WSL2'nin sanal makine olduğunu söyleyeyim. Native çalışmıyor yani.
Aslında korkmaları garip olmuş. Linux kullanacak yazılmcı illaki gider Linux kullanır. Windows'tan bıkan son kullanıcı gider Linux kullanır. Kim Linux subsystem'ı kullanır ki Linux komutlarını ezberlemek dışında :D Ben de tam şu anda WSL2 ile Kali kurmaya çalışıyorum biraz bilgilendirdiniz sağ olun.

Linux subsystem'ı kullanır ki Linux komutlarını ezberlemek dışında.
"Ben WSL'den işimi hallediyorum, GNU/Linux kurmaya gerek yok." diyen gördüm. Demek ki stratejileri işe yarıyor. Herkesi olmasa da bazılarını Windows'ta kalmaya ikna etmişler.

Herkesi olmasa da bazılarını Windows'ta kalmaya ikna etmişler.

Screenshot_2021-07-07_08-48-31.png

Sanirim sizi de ikna etmisler hocam. 😞

Ücretsiz yani fazla uğraşılmamıştır yazılımıyla.
Hepsi ayrı komik de bence en komiği bu.
Ücretli olup yüz karası olan onlarca şeyi mi örnek göstersem yoksa ücretsiz olup taş gibi olan binlercesini mi, bilemedim.

Bu boş konu neden onaylandı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı