Çünkü Linux'un pil tüketimi daha az, evde olmadığımda video izlemek için kullanacağım.Sadece tarayıcı için niye kullanıyorsun?
Hangi dağıtım benim isteğimi karşılar? Pil tüketimi açısından kuracağım, ona göre cevaplarsanız güzel olur.OS'e de biraz bağlı ama genel olarak yeter.
Çünkü Linux'un pil tüketimi daha az, evde olmadığımda video izlemek için kullanacağım.
Hangi dağıtım benim isteğimi karşılar? Pil tüketimi açısından kuracağım, ona göre cevaplarsanız güzel olur.
XFCE'den daha mı az kaynak tüketiyor?antiX hafif ve az kaynak tüketen bir dağıtım onu kullanabilirsin.
Deneyimlerime göre Linux daha çok pil tüketiyor. Hem de feci bir biçimde. Ancak bazı programlar kullanarak önüne geçilebilir.Çünkü Linux'un pil tüketimi daha az, evde olmadığımda video izlemek için kullanacağım.
Hangi dağıtım benim isteğimi karşılar? Pil tüketimi açısından kuracağım, ona göre cevaplarsanız güzel olur.
Xfce'den daha mı az kaynak tüketiyor?
Deneyimlerime göre Linux daha çok pil tüketiyor. Hem de feci bir biçimde. Ancak bazı programlar kullanarak önüne geçilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.