Linux kullanmak mantıklı mı?

Hocam peki Steam’deki her oyun oynanır mı? Arada arkadaşlarla Overwatch falan oynuyoruz. Ben şu an God of War 2018’i tekrar oynamaya başladım, bir problem yaratır mı?
protondb.com
Bu siteden online olmayan oyunlari kontrol edebilirsiniz. GoW calisiyor olmasi lazim.

areweanticheatyet.com
Bu siteden de online oyunlar icin bakabilirsiniz. Overwatch icin bir bakin isterseniz.

Evet hocam onu da soracaktım dualboot genel olarak sistemde bir sorun yaratıyor mu?
Eğer aynı diske dualboot yaparsanız bazen Windows'a gelen bir güncellemeyle GRUB silinebiliyor, o yüzden ayrı disklere dualboot yapmak daha sağlıklı.

Fortnite Linux'ta yok ama Minecraft oynanılabiliyor.

Eğer aynı diske dualboot yaparsanız bazen Windows'a gelen bir güncellemeyle GRUB silinebiliyor, o yüzden ayrı disklere dualboot yapmak daha sağlıklı.

Fortnite Linux'ta yok ama Minecraft oynanılabiliyor.

Hocam şu an 1 adet SSD mevcut HDD de var fakat ona kurmak istemem.

areweanticheatyet.com
Bu siteden de online oyunlar icin bakabilirsiniz. Overwatch icin bir bakin isterseniz.
Hocam bu sitede broken hiç açılamayacağı anlamına mı geliyor ?

Son düzenleme:
Hocam biraz daha oyun ve günlük kullanım odaklı düşünüyorum Kali başlangıç için zor olmaz mı? Gemini Linux Mint önerdi.

Hocam Mint iyidir ilk kullanım için ileri seviyede archa geçebilirsiniz ama ben Kali'yle başladım daha da iyi oldu diyebilirim.

Hocam Mint iyidir ilk kullanım için ileri seviyede archa geçebilirsiniz ama ben Kali'yle başladım daha da iyi oldu diyebilirim.
Bu akşam halledeceğim hocam mint yada Fedora 43 kuracağım.

Arkadaşlar gemini ile bayağı konuştum bu konu hakkında oyunları "Ortak Alan" (NTFS) olarak ayarlayabiliriz hem Windows da hem de Linux'ta oynarsın dedi. Doğru mudur ?

Son düzenleme:
Diskin içinde 3. bir bölüm oluşturup onu NTFS olarak biçimlendirirseniz o bölüme hem Windows hem Linux'tan erişebilirsiniz, yani doğrudur.

Diskin içinde 3. bir bölüm oluşturup onu NTFS olarak biçimlendirirseniz o bölüme hem Windows hem Linux'tan erişebilirsiniz, yani doğrudur.
peki hocam bu uyumlulukta bir sorun çıkarır mı yani örnek veriyorum hem Linux'ta hem de Windows'ta açılan bir oyun var bu oyun NTFS içerisindeyken ben bu oyunu iki farklı sistemde açabilir miyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı