cansf0121
Decapat
Teşekkürler hocam ona da bakacağım.Kali önemli değil hepsi hemen hemen aynı. Videoyu rehber olarak attım. Ben Fedora 43 öneririrm.
Teşekkürler hocam ona da bakacağım.Kali önemli değil hepsi hemen hemen aynı. Videoyu rehber olarak attım. Ben Fedora 43 öneririrm.
protondb.comHocam peki Steam’deki her oyun oynanır mı? Arada arkadaşlarla Overwatch falan oynuyoruz. Ben şu an God of War 2018’i tekrar oynamaya başladım, bir problem yaratır mı?
Eğer aynı diske dualboot yaparsanız bazen Windows'a gelen bir güncellemeyle GRUB silinebiliyor, o yüzden ayrı disklere dualboot yapmak daha sağlıklı.Evet hocam onu da soracaktım dualboot genel olarak sistemde bir sorun yaratıyor mu?
Çıkarmaz.@Peter B. Parker Hocam Fedora 43 için ekran kartı falan sorun çıkarır mı?
Eğer aynı diske dualboot yaparsanız bazen Windows'a gelen bir güncellemeyle GRUB silinebiliyor, o yüzden ayrı disklere dualboot yapmak daha sağlıklı.
Fortnite Linux'ta yok ama Minecraft oynanılabiliyor.
Hocam bu sitede broken hiç açılamayacağı anlamına mı geliyor ?areweanticheatyet.com
Bu siteden de online oyunlar icin bakabilirsiniz. Overwatch icin bir bakin isterseniz.
Hocam biraz daha oyun ve günlük kullanım odaklı düşünüyorum Kali başlangıç için zor olmaz mı? Gemini Linux Mint önerdi.
Bu akşam halledeceğim hocam mint yada Fedora 43 kuracağım.Hocam Mint iyidir ilk kullanım için ileri seviyede archa geçebilirsiniz ama ben Kali'yle başladım daha da iyi oldu diyebilirim.
peki hocam bu uyumlulukta bir sorun çıkarır mı yani örnek veriyorum hem Linux'ta hem de Windows'ta açılan bir oyun var bu oyun NTFS içerisindeyken ben bu oyunu iki farklı sistemde açabilir miyim.Diskin içinde 3. bir bölüm oluşturup onu NTFS olarak biçimlendirirseniz o bölüme hem Windows hem Linux'tan erişebilirsiniz, yani doğrudur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.