Ben boot Security için 2-3 saat harcadım ve sana yol olsun diye sistemi kapatıp BIOS fotoları çektim.
Şimdi basit fotoğraf BIOS karşılaştırması yapmaktan kaçıp... Vallahi hiç yakıştıramadım...
Mikropsoft un ekmeğine yağ-bal-kaymak sürmüş oluyorsunuz.
Emin misin dostum onunla bir alakası olacağını sanmam. BIOS'u tekrar kontrol et Fastboot ve Secure Boot açıksa kapat.
Fotoğraf atabilir misin?BIOS'um bu şekilde.
Fotoğraf atabilir misin?
Hmmm UEFI açabilir misin?
Bir de diski GPT'ye çevirmen gerek.
Eğer işletim sistemlerinizi UEFIde kuracaksınız csmin açık olmasının mantığı yok. Ancak Windows açılmayabilir tam emin değilim ancak. Recovery diskle kolayca halledilir.Yani CSM kapatayım mı?
Eğer işletim sistemlerinizi UEFI'de kuracaksınız CSM'in açık olmasının mantığı yok. Ancak Windows açılmayabilir tam emin değilim ancak. Recovery diskle kolayca halledilir.
Windows ve Linux kurduğunuz disk mbr mi gpt mi?Tamam şimdi tekrar GPT olarak Rufus'tan yazdırıyorum. Ve UEFI olarak başlayacağım diski. Ama bundan bir önceki denememde anakart logosu geldikten sonra tekrar boot options kısmına geliyor. Sanırım MBR olarak yazdırdığım için.
Windows ve Linux kurduğunuz disk MBR mi GPT mi?
Peki ayrı ayrı söyleyebilir misiniz o zaman. Bir de csm kapatıp Windows açılıyor mu bakarsanız sevinirim.Ayrı disklere kurmaya çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.