baran_glados
Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben Linux kurdum, ama Windows 10'a nasıl dönebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür seçenekler var atar mısınız? Türkçe kullanmayınca uzun zamandır unuttum. cd komutuyla şu şekil gidebilirsinizterminal cd komuduyla nasıl giricem 2.VentoyGUI.x86_64 sağ tıkladığımda özellikler seçeneğini göremiyorum.
cd /home/kullanıcıadınız/İndirilenlerNe tür seçenekler var atar mısınız? Türkçe kullanmayınca uzun zamandır unuttum. cd komutuyla şu şekil gidebilirsinizcd /home/kullanıcıadınız/İndirilenler
çok teşekkür ederim eve doğru linux kullanmayı çok bilmiyorum o yüzden sırada ne yapıcamTar.gz üzerinden terminalle açamazsınız. Tar.gz'yi çıkartıp klasöre girip terminaldensudo chmod +x VentoyGUI.x86_64 && ./VentoyGUI.x86_64deyip çalıştırabilirsiniz.
evetPaketi klasöre çıkardınız mı?
program açıldı hocam sadece kur yazıyor aşağıda ne yapmam gerekÜstteki komut ile yapabilirsiniz. Ya da GUI dosyasına sağ tıklayın ve 'Özellikler' diyin. Ardından en sağ menü olması gerek. Orada "Bu dosyayı çalıştırılabilir olarak izin ver." olarak işaretleyin.
Kendi flash belleğimi seçtim böyle hata veriyor biçimlendiremiyorumFotoğraf paylaşır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.