baran_glados
Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben Linux kurdum, ama Windows 10'a nasıl dönebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
bende eski bios var UEFI desteklemiyor hangi programı yüklemem gerek?Ventoy veya WoeUSB-ng ile Windows ISO'su yazdırabilirsiniz Linux üzerinden. Ventoy tavsiye ederim bu arada kurduktan sonra Ventoy'u USB'ye kurulum yapıyorsunuz. Ve içine istediğiniz ISO dosyasını atıp boot edip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
![]()
GitHub - WoeUSB/WoeUSB-ng: WoeUSB-ng is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. This is a rewrite of original WoeUSB.
WoeUSB-ng is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. This is a rewrite of original WoeUSB. - WoeUSB/WoeUSB-nggithub.com
Ventoy
Ventoy is an open source tool to create bootable USB drive for ISO files. With ventoy, you don't need to format the disk again and again, you just need to copy the iso file to the USB drive and boot it.www.ventoy.net
Ventoy legacy boot destekliyor. Ventoy kullanabilirsin.bende eski bios var UEFI desteklemiyor hangi programı yüklemem gerek?
Ventoy legacy boot destekliyor. Ventoy kullanabilirsin.
Fotoğraftaki hatayı nasıl çözerimVentoy legacy boot destekliyor. Ventoy kullanabilirsin.
İndirdiğin ventoyun olduğu dosyanın konumunda terminal aç veFotoğraftaki hatayı nasıl çözerim
chmod +x VentoyGUI.x86_64 && ./VentoyGUI.x86_64
yazHerhangi sağ taklafıpımda uç birim veya terminal göremiyorumİndirdiğin ventoyun olduğu dosyanın konumunda terminal aç vechmod +x VentoyGUI.x86_64 && ./VentoyGUI.x86_64
yaz
Terminalden cd komutuyla gidebilirsin veya VentoyGUI.x86_64'ye sağ tıkla özellikler deyip izinler kısmından "Dosyayı bir program gibi çalıştırmaya izin ver" kısmını tikle çift tıklayıp çalıştır.Herhangi sağ taklafıpımda uç birim veya terminal göremiyorum
terminal cd komuduyla nasıl giricem 2.VentoyGUI.x86_64 sağ tıkladığımda özellikler seçeneğini göremiyorum.Terminalden cd komutuyla gidebilirsin veya VentoyGUI.x86_64'ye sağ tıkla özellikler deyip izinler kısmından "Dosyayı bir program gibi çalıştırmaya izin ver" kısmını tikle çift tıklayıp çalıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.