Çözüldü Linux Mint Xfce 19.3'ten Windows'a dönme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben Linux kurdum, ama Windows 10'a nasıl dönebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ventoy veya WoeUSB-ng ile Windows ISO'su yazdırabilirsiniz Linux üzerinden. Ventoy tavsiye ederim bu arada kurduktan sonra Ventoy'u USB'ye kurulum yapıyorsunuz. Ve içine istediğiniz ISO dosyasını atıp boot edip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
Ventoy veya WoeUSB-ng ile Windows ISO'su yazdırabilirsiniz Linux üzerinden. Ventoy tavsiye ederim bu arada kurduktan sonra Ventoy'u USB'ye kurulum yapıyorsunuz. Ve içine istediğiniz ISO dosyasını atıp boot edip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

Çözüm
bende eski bios var UEFI desteklemiyor hangi programı yüklemem gerek?

Dosya Ekleri

• IMG_20220325_195824.jpg
    IMG_20220325_195824.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 57
Herhangi sağ taklafıpımda uç birim veya terminal göremiyorum
Terminalden cd komutuyla gidebilirsin veya VentoyGUI.x86_64'ye sağ tıkla özellikler deyip izinler kısmından "Dosyayı bir program gibi çalıştırmaya izin ver" kısmını tikle çift tıklayıp çalıştır.

Terminalden cd komutuyla gidebilirsin veya VentoyGUI.x86_64'ye sağ tıkla özellikler deyip izinler kısmından "Dosyayı bir program gibi çalıştırmaya izin ver" kısmını tikle çift tıklayıp çalıştır.
terminal cd komuduyla nasıl giricem 2.VentoyGUI.x86_64 sağ tıkladığımda özellikler seçeneğini göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı