Linux Tavsiyesi

Neden terminalle uğraşmak zorunda kalsın ki? Kubuntu'da uygulama kurmak ve güncellemek için discover diye bir uygulama var. İnternetten indirilen deb dosyalarını kurmak için komut kullanacaktır ki bu Ubuntu'da da bu şekilde. Linux Mint'te bu şekilde değildi sanırım.

Benim demek istediğim bazı sorunlarla karşılaşcaktır ve bu yüzden zorin OS gibi son kullanıcı için yapılan dağıtımlar daha iyi olmaz mı? Hem zorin OS'de NVIDIA driver problemi yok.

Benim demek istediğim bazı sorunlarla karşılaşcaktır ve bu yüzden Zorin OS gibi son kullanıcı için yapılan dağıtımlar daha iyi olmaz mı? Hem Zorin OS'de NVIDIA driver problemi yok.
Hiçbirinde NVIDIA sürücüsü problemi yok. Kubuntu zaten kullanıcı dostu, Kubuntu kullanmadın herhalde?

Şöyle deyim Ultimate sürümü satın alırsanız macOS, Ubuntu, GNOME3, Windows'a benzeyebiliyor bir de GNOME kullandığı için özelleştirmede iyidir.
Bence bir GNU/Linux dağıtımına bağış dışında para verilmez. Ayrıca bahsettiğin özellik de keşke özellik olsa. KDE Plasma kullanan Kubuntu'yu halihazırda bahsettiğiniz işletim sistemlerine benzetebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı