Merhabalar, ben Linux kullanıyorum da yanına Windows kurmak istiyorum. İnternetten biraz baktım boot USB uygulamalarına ama maalesef hiçbiri yüklenmedi.
Hep hata aldi. Ben diski Windows kururken küçültmeyi düşünüyordum ama USB uygulamaları çalışmıyor. Acaba bir çözümü var mı?
@Yağız Ünlü, USB'yi seçip ardından üst kısımdaki klasör tuşundan ISO dosyasını seçmeniz gerekliydi. Bu kodu yazdığınızda program yönetici haklarıyla çalışacak. Programı bir de yönetici haklarıyla çalıştırmayı deneyin:
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...