Arkadaşlar Zorin OS'a geçeceğim Rufus falan duydum. Bu Rufus ne işe yarıyor? Yarıyorsa da nasıl kullanacağım?
Arkadaşlar Zorin OS'a geçeceğim Rufus falan duydum. Bu Rufus ne işe yarıyor? Yarıyorsa da nasıl kullanacağım?
Bence Ventoy kullan. Hem diğer dosyalarını içine atıp kullanabilirsin. Sıkıntı çıkarmaz.
Ve sorun olmazsa Linux'a geçme sebebin nedir?
Rufus kullanıcaksanız sisteminiz UEFI ise GPT seçin ve Linux'a geçmek için Rufus gerekli USB'ye ISO dosyası yazdırarak daha kolay bir şekilde geçersiniz.
Vallahi sen öyle deyince bende bilmiyorum ki. Malum şahıs övüp övüp durdu. Kendini hacker sanan kuzenimde Kali Kali deyip duruyor. E PC zaten yavaş. Belki Linux'a geçersem akıcı olur diye. Bir de yazılımcılar için daha iyimiş falan e bende yazılım ile ilgileniyom. Bir de zten çok Windows'a özel program kullanmadığımı fark edince Linux'e geçim dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.