Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Buraya terminal oluştur?
Böyle bir yazı/mesaj hiçbir dağıtımda görmedim.

Kali-Linux
Tanıştırayım. 😎

1639346150458.jpeg

Linux çekirdeğinin geliştiricisi sevgili Linus Torvalds ve fanları 6 sayfadır mesaj yazıyor, üstelik Windows kullananlara da mağara adamı yakıştırması yapılmış. Doğru yoldasınız böyle devam, cihazlarımdan birinde Linux kullanıyorum ve ben de Linux'u seviyorum fakat Windows hiçbir ek programa veya bilgiye ihtiyaç olmadan insanların ihtiyaçlarını görüyor ve alan memnun veren memnun şeklinde bir ilişki mevcut. Windows kullanana mağara adamı demek, Linux'u bu kadar göğe çıkarmak, herkesin bilgisayar kullanımı farklı olmasına rağmen Linux'a olan ön yargının sebebini cehalet ve bilgisizlik olarak tanımlamak çok çocukça ve basit hareketler. Lütfen insanlara bir şeyi anlatacaksınız da biraz sağ duyulu yaklaşın, babanızın şirketini pazarlama kafasından çıkın.

İşte bu sorunlara cevap bulamadığım için, artık kullanmıyorum. Ama iyi bir akıl hocası bulabilirsem. Tekrar deneme ve deneyimlemek isterim.
Başaramamak moralimi bozuyor da biraz.😤😶‍🌫️🤗
Sen kesinlikle yanlış bir anlaşılma sonucu terminalin ne olduğunu ve ne amaca hizmet ettiğini bilmiyorsun. Azıcık linux bilgin olsa bu mesajları yazmazsın. Ne yazdığının bile farkında değilsin.

Peki kaptan sen ne biliyorsan kendine. Ben ne biliyorsam kendime. Sen sağ, ben selamet.
İşine gelmeyince çamura yatma.
Bana her şeyi de ama bunu deme. ISO dosyası açmak için, CD'den ISO oluşturmak için bile ne olduğu belli olmayan programlar kurmak zorundasın Windows'ta.
Linuxta tek yazılım işimizi görüyor oysaki. Ve virüs açısından bakarsak...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı