Linux'un Geleceği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmmm Apple Hater'i bende aldığım telefonda problem yaşadığım için Xiaomi Hater'i memnun oldum. Ayrıca 'Spotify gibi paralı uygulamalara yöneliyor' derken ne yapsınlar? Tabii siz crackli APK dosyaları indiriyorsanız başka. Evet, Android özgürlük demek Android sonsuz bir açık dünya fakat Apple cihazınıza Android'deki kadar olmasa da Jailbreak işlemini uygulayarak yetkiler vermeniz mümkün. Zira gömdüğün şirketin yaptığı işletim sisteminin optimizasyonu daha iyi. Mesela şöyle bir örnek vereyim. Sen 6 GB RAM bulunan cihazınla Minecraft'ı akıcı bir şekilde oynuyorsan o adamlar 3 GB RAM bulunan cihazla da çok akıcı oynuyorlar. Diğer donanımların da önemli olduğunu biliyorum fakat Minecraft üzerinden örnek vermemin sebebi öncelikli olarak çok RAM yemesi. Dostum çöp olan bir şeyi harika bir yazılımla müthiş bir cihaz haline getirebilirsin yazılım her şeydir. Zira Android 10'un boşta 2, 5-3 GB RAM yemesi çok can sıkıcı bir durum.(Apple fan boyu değilim. iPhone kullanmıyorum. Param yok. Ayrıca şunu da söylemeliyim ki Apple kullanıcılarının %60'nın popüler kültür kölesi olduğu için kullandığını biliyoruz.)

Günümüz iPhone kullananlar: Adı yeter moruq.
 
Linux’un geleceğinin olacağını bilemem ama bana göre olmayacak gibi geliyor ya da az insan kullanacak çünkü insanlar Windows’a alışmış ve resmen her yerde Windows kullanılıyor günümüzde.😕
 
Özellikle bunu söylüyorlar donanım falan umrunda değil adamın.
Çocuk şey dedi 3GB ram ile daha iyi oynatıyor diğer cihazlara göre. Haklı binlerce reklamı açacak kadar güçlü olmalı. Çünkü sana bir şey satarken binlerce şirketle de anlaşıyor. Kaliteli ürün yapmıyor aslında seni sömürecek şeyler.
 
Çocuk şey dedi 3GB ram ile daha iyi oynatıyor diğer cihazlara göre. Haklı binlerce reklamı açacak kadar güçlü olmalı.
Aynı fiyata Android tarafında 6GB RAM'li bir cihaz aldığın zaman durum eşitlenmiş oluyor mantıken, bu da iOS'in avantajı olmadığını ortaya koyar.
 
iPhone'ı ayıran şey zamanında devrim yapması ve prestijini arşa çıkarması böyle yaparak insanları kendine bağladı.
 
Bu arada GNU/Linux son kullanıcılar arasında popüler olmasa bile sunucu tarafında Microsoft dahil çoğu firmanın vazgeçilmezi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı